Çatınızın dar olduğınu kendiniz anlayabiliyor musunuz acaba
Çatı darlığı kişinin anlayabileceği bir şey değil doktor parmaklarını bayağı itiyor sağ sol aşağı yukarı vs yaparak bakıyor uygun mu diye yani aynı şeyi kişi kendisi yapsa dahi anlayamaz sanmıyorum
Yaa teşekkğr ederim. Çatı muyanesi dedikleri o mu yani
Aynen daha yeni yaptı doktorum insanlar acır vs yazmış bazı yorumlarda ama ben zorlamasına rağmen öyle acı hissetmedim rahat olmak gerekiyor
Maşallah sizeNe güzel anlatmışsınız,ne güzel moral olmuşsunuz hamiş annelere
Allah sağlıklı,sıhhatli ve uzun ömürlü eylesin evladınızı.Huzurla büyütün inşallah
Bizler için de dua edin nolur.Ben de normal doğumu deneyimlemeyi çokkk çok istiyorum.
Meme ucu uyarıcı video elinizde mevcut ise paylaşmanız mümkün mü bende 39. Haftaya girdim ama bir şeyim yok. Sizin yaptığınızı denemek istiyorum
Doktorum 8 kasım son tarih verdi bekleyeceğiz :)yani bu tarhten sonra ya suni sancı ile başlatılacak ya sezeryan seçenek pek yok. bir de ultrasondaki kilo 300-400 gram eksi de olabilir artı da ama 4.500 kiloya kadar zor da olsa normal doğum mümkün. Eğer omuz takılmışsa ve bebeğin kalp ritmi düşerse bunlar sezerryan sebebidir. Doktorlar işin kolayına kaçmaya calışıyor siz kararlı oldugunuzu gösterin tabiki bebeklerimiz nasıl gelmek isterlerse nasıl sağlıklı olacaksa öyle gelsinler
ama pozitif olun ve güzel düşünün olumsuzluklara kulaklarınızı zihninizi kapatın
Bana doktorum ilk doğum olduğu için çok kontrolsüz yırtılırsın, vajina sarkması, mesane sarkması gibi sonradan sorunlarla karşılaşabilirsin yaşın küçük sezeryan öneririm ama normal doğum istersen onuda deneriz dedi çok kararsız kaldım, sizinde mi ilk doğum olacak
Böyle hissetmenize sevindim. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Aklıma geldikçe bütün hamislere dua ediyorum emin olun. Rabbim size de sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Simge duman “rahat bir doğum” videosu YouTubeta izleyebilirsiniz. Ama öncesinde sağlık sıkıntınız yok ise bolca yürüyüş, merdiven inip çıkma vs denemenizi de tavsiye ederim. Kolaylıkla ve sağlıkla gelsin doğumunuz
Sanırım özele gidiyorsunuz. Devlette normal doğuma zorluyorlar genelde. Son çare zorunlu olursa sezaryan oluyor. Dr’u dinlemek lazım tabi ama özeller biraz da işin ticari kısma ile ilgilendiklerinden kolaya kaçıp hemen ameliyat diyebiliyor. Belki başka doktora gözükebilir fikir edinebilirsiniz. İlk cocugum 3800 Gr demişlerdi ve bir hafta sonra doğum yaptığım halde 3600 doğmuştu yani yanilma payı olabilir. Ki ben baya minyon biriyim. Yine de önceliğiniz tabi bebeginizin ve kendinizin sağlığı olmalı. Vajinal veya değil önemli olan sağlığınız
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah iki çocuk arasi kac yıl bende bunu merak ettim açılması uzun süren birisiyim bende üçüncü olacak bu da yaş arası fazla olunca vücut kendini yeniliyor diyorlar ya bakalım biz de göreceğiz
Evet özele gidiyorum, doktoruma güveniyorum ama şu devirde hiç kimseye de tamamıyla güvenemiyorsun. Kontrolden önce devlete gidiyim birde orda baksınlar diye düşündüm ama en erken 2 hafta sonraya randevu bulabildim o zamana kadar doğurmuş olurum. Teşekkür ederim cevabınız için
Maşallah canım çok güzel atlatmissin rabbim evladinin derdini göstermesin ins rabbim analı babalı sağlıklı hzuurli mutlu güzel büyütmeyi nasip eylesin
Yırtılma değil de ıkınmaya bağlı idrar kesemin sarkıp kaçağa sebep olma ihtimalinden bahsetti bana da. Günlük hayatta ağır kaldırıp ağır spor yaparsan da bu ihtimal var zaten. Bunlar rahmin toparlandıkça geçebilir de veya pelvik taban egzersizleri ile o kaslar güclendiriliyor da. Ben sporcu oldugum için ve su anda da pelvik kaslarımın iyi çalışması için hamileliğim boyunca orayı desteklemeye calıştım. Buna rağmen yine belki olabilir ama genlerimi yani annemi düşündüğümde 3 cocuk dogurmuş 3 ü de normal ve öyle bir şey yaşamamış. Ben deneyeceğim açıkçası vücuduma güveniyorum. Sporcu olmayıp desteklemeseydim de yapardım cünkü benim annem bir sporcu değil ve 150cm lik bir kadın bazen abartıyor doktorlar ama bence buna değer
🫶🏻
İnşallah senin için kolay güzel bir doğum olur, sen kararlısın ben daha o kararı veremedim akışına bırakmak gerekiyor sanırım. Doğum yaparsan paylaş lütfen merak ediyorum
Umarım her şey yolunda gider ikimiz için de sağlıklı olsunlar da bakalım onlar nasıl gelmek isterse diyelim
🫶🏻
Herşeyden önemlisi o tabiki
Bence başka bir doktor tavsiyesi daha almalısın