Portatif anne yanı beşik

Biz bundan aldık ikinci el anne yanı için,içindeki 2 yatakla birlikte 1000 tlydi fiyatı. Reflü yatağı olabiliyor, anne yatağının boyuna göre ayarlanabiliyor, fermuarı var kenarı açılıp anne yanıyla birleşebiliyor, sallanabiliyor ve ayakları sabitlenebiliyor ve çantası var memlekete vs gideceğim zaman çantaya koyup yanımda götürebilirim . O küçük kumanda gibi olan şey de müzik çalıp titreşim yapıyor. :smiling_face: Almak isteyen olursa diye fikir olsun

2 Beğeni

Güzel günlerde kullanın çok güzelmiş çok da kullanışlı :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bende boyle dusunuyorum chicconunkini buldum.

Resmen sudan çıkmış balık gibiyim bu konuda ne alacağımızı hangisi daha iyi bilemiyoruz ki ilk bebek olunca biraz da tecrübesizlik baş gösteriyor :sweat_smile: Bana da fikir olmuş oluyor şuan hem yatak hem anne yanı mı alsam diyorum yoksa anne yanı olan yatak var ondan mı ? Bu sefer küçük beşik şart mı… al işte yine kafam karışıyor

1 Beğeni

Benim de kafam karışık görümcem ilk 6 ay için anne yanı beşiğini vermeyi teklif etti ama sonrası için ne alacağım baştan almam daha mı mantıklı dolabı falan set halinde bilemedim sonrasında büyüyen yatak olanlar var o mantıklı geldi o da kullanissiz diyorlar

1 Beğeni

Biz park yatak aldık şuan çok memnunuz

2 Beğeni

Park yatak ne kadarlık süreç için kullanılabiliyor

2 Beğeni

Benimde görümcem teklif etti ama 2 çocuk büyüttü o anne yanı beşikte benim ilk çocuğum kullanılmış bir şeyi çocuğum kullansın istemiorum galiba ama kararsızım da alsam mı ondan die siz ne yapacaksınız

1 Beğeni

Benimki de ikinci çocuğu büyütüyor ama çoğu zaman hep yanımızdaydı kullanmadık çok diyor bilmiyorum çok incelemedim ama geçici çözüm yerine başta kalıcı bir şey almak daha mantıklı gibi gelmeye başladı

1 Beğeni

Beş yaşına kadar kullanabiliyormuş. Benim gibi beşik olsun diye çok odaklanmazsanız montessori yatak da çok kullanışlı.

1 Beğeni

Eltime hediye bundan aldik . Kullanisli guzel ama 1 yasina kadar kullnir mi bilemem. Ben kendime uzun omurlu olsun diye park besik almayi tercih ediyorum. Kiraci oldugumuz icin cok bir masraf yapmiyacam ilk zamanlar zaten kucuk bebek imkanin yoksa hayat sartlarini zorlamaya gerek yok onun yerine cocugunla tatilere git anı kalir . Bebek odasi var ama ben onun icini 70 bine zor doldurum​:rofl:o yuzden gerek yok

Kızlar bende bundan almayı düşünüyorum ama. Oda yapmayacağım sürekli yanımda yatacak. Kullanışlı mı sizce. Ekstra portatif almama gerek yok sanırım. Bu işimi görür mü uzun süre