Ben temmuzda ilk çocuğumu düşük yapıp kürtaj oldum ama adet dönemim çok düzensiz şuan bile 15 gün geçti hala olmadım hamile de değilim sizce polikistik over sendromu olabilir mii???
Yani olma ihtimali olabilir ama stresten de gecikiyor olabilir gecikmenin bir sürü sebebi olabilir aslında kadın doğum doktoruna gidip kendinizi kontrolden geçirmeniz çok iyi olur hani bir sorun var mı baktırmak istiyorum tüm değerlerime rahim yapıma vs bakar mısınız derseniz doktorlar yardımcı olur
Aslında gittim ben dedi ki hastalandığın zaman gel dedi o zaman hormonlarına bakacağım dedi ama ben de hastalanmadım ama hani yumurtalığında da rahmi’de de bir şey yok dedi
Soğan suyu kürünü denediniz mi cok işe yarıyor
Hayır nasıl yapılıyor peki deniyeyim
YouTube’da Saraçoğlu videosundan gorup yapmistim ben. Çevremde de bir cok insan onun faydasini gordu senelerce cocugu olmayanlar ozellikle. Birde kuru incir yemek lazim
Teşekkürler ![]()
Polikistik over sendromu ultrasonda belli oluyor ultrasonda yumurtalik kismina bakınca küçük küçük kistler görünüyor ve bununla birlikte vücutta da belirtileri var göbek göğüs ucu ve çenede erkek tipi killanma hizli kilo alip verememe yüzde aknelenme ve düzensiz adet bunlar belirtileri bende bir çoğu var ve 5 6 yıldır bu sendromla savaşıyorum kendiliginden gebe kalamadim tedavi ile kaldim
Benim yumurtalıklarıma baktığında kist gibiydi ama bir şey demedi kötü bir şey demedi yani hani polikistik Oversın falan demedi geçen yine gittim bir şey yok dedi
Ve evet bir anda kilo aldım ama kıllanma felan yok sadece adet düzensizliği var
Merhaba polistik över sendrmo başka bişey yani sizin durumunzla ilgili değil bir kürtaj gecirmissiniz adetiniz de şaşıp gevikebilriim poliskit overde hamile kalmak çok zor ayrıca düzensiz kanamalar olur bekleyin
Kürtaj dan sonra ikinci âdet dönemimde 3 gün oldum oda doktor kötü bir şey demedi
Yani dediğim gibi pikos değil canm adetler çok düzensiz ve çocuk zor oluyor doktor da zaten bunu kesinlikle söylerdi sana Rabbim hayırlı vakitte tekrardan nasip etsin sana benim de ilk gebeligim dış gebelikti 8 ay sonra korunmam gerekti o yüzden bak şimdi kızım 3.5 aylık oldu o günden en başından beri burdayım ben de Rabbim biliyor hangi zaman olacağını ![]()
Pocus olsaydi doktor ultrasonda görürdü
Allah bağışlasın inşallah âmin inşallah bana doktor kürtajdan sonra korun demedi istiyoruz bakalım ama hayırlısı dediğin gibi Rabbim ne zaman bağışlayacağını biliyor
Hiçbir doktor bana bir şey demedi ben de öyle her yerde görünce acaba mı diye düşündüm o yüzden bir sorayım dedim
Yok yok Allah’ın izni ile kalırsınız yeter ki stres yapıp kafanıza takmayın
Polikislik over 1 kere adet geçikmesi olmaz cnm. Bn kendimi bildiğimden beri adet düzensizliğim var. Yani polikislik over sendromu. Senin düşükten sonra ilk defa olduysa sitresten yada anca düzene girer. Hem ultrasyonda belli olur.
Sağol teşekkürler ![]()
Kafama artık takmıyorum ya nasip kısmet