Polikistik over sendromu

Bende evlendikten sonra kullanmistm soğan suyunu idrar yolu enfeksiyonum var diye agrilarm oluyordu her konuda . İki hafta iki gün içtim bir ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim rahimdeki enfeksiyonları da temizliyor ayrıca

Deneyeceğim bakalım

Maşallah. Bende de evlenmeden once yillardir adetim çok sancılı oluyordu ve 2 3 gun gecikmeyle oluyordu en az. Yumurtalik kisti var demisti doktor. Bir kac kez duzenli olarak soğan kürünü yaptım ve temizlendigimi gozle gorebiliyordum. 10gun iciyordum sonra ara veriyordum videoda oyle diyordu diye hatırlıyorum. Evlendik 2ci ay hamile kaldim​:grin: o yuzden herkese şiddetle tavsiye ediyorum

Bende adet gecikmesi oluyor zaten adet düzensizliği de ya geç girmek yada erken girmek nasil adet gecikmesi olmaz ben bazen 2 3 ay adet görmüyordum

Ya ben sedece düşükten sonra geçikme yaşadınız sandım. Bende 2 3 ayda bir adet olurum hiç düzenli değildir. Evlenmeden biliyordum rahatsızlığımı. Siz düşük yapmadan hiç bir doktor demedi mi size pocosuz olduğunu.

Yapıyorum ya içmeye başladım

Hmm peki sizde var mı polikistik over

Hayır demedi sürekli gittim hamile olmadan önce de yumurtalıklarında bişey yok dedi

Peki 2 3 ayda bir adet olmanızın sebebi neymiş hiç söylemediler mi?

2 3 ayda bir olmuyorum ya gecikiyor çok her ay oluyorum ama geç oluyor

O zaman büyük ihtimal pcos yoktur sen de canm çünkü ultrasyanda belli oluyor. Yumurtalar çok oluyor ama her ay gelişmiyor malesef. Tabi sen yine güzelce araştıran bir doktora git

Olmazsa artık özele giderim çünkü ben Ardahan’da da gittim Manisa’da da gittim hiçbiri bir şey demedi bana

Evet neredeyse 5 yıldır var