Kötü düşünmeyelim biz yine sende çok dikkat et kendine ufak Bi ağrıda sızıda Allah korusun kanamada evde durma hemen doktora git
Öyle yapıcam kuzum
Bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin eşi asağıda olduğu için normal doğumu yapamayacağimi soyledi kanamam olursa hemen gitmeliymisim aklimda sezaryen olmak hic yoktu moralim baya bozuk korkuyorum arkadaşlar kendimi yormamaliyim ama oda olmuyor
Kaç hastalıksın?
Benimde aşağıda ama kanalı kapatmadığı için henüz net birşey söylemedi doktorum. 30 haftalığım şuan bundan sonra her muayenede alttan bakılır dedi
Benimde aşağıda rahimi kapatıyor sezeryan olucam zaten ilk gebeligimde sezeryandı benimde sürekli kahverengi akıntı oluyor erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne verdi doktor 4 tane magnezyum verdi ve beni çamsakuraya yönlendirdi yarın eşimle gidicem hayırlısı bakalım ne olacak
Merhaba 29 haftalık hamileyim. Benim de durumum aynı. Kanalı tam kapatmıyor ama yakin konumda. Özellikle 20. Haftalardan sonra yukari çıkma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu söyledi doktorum. Kontrollerde yine de bakacak durumuna. Sezaryen doğum görünüyormuş benim de.
Bizde 26+5 olduk ama bebek çok şükür sağlıklı
28+1canim
İnsallah saglikli bir doğum olur canim
Hayirli saglikli doğumlar olsun insallah bende sezaryen dogumdan biraz korkuyorum akinti neden oluyor plasentayla alakalimi
Ben cok korkuyorum sezaryen den ve dogum sonrasi toparlanma sureci biraz uzun suruyormus galiba
Evet doktor öyle dedi çok ciddi kanamalar olabilir dedi benim rahim ağzını kapattiğı için
Evet banada kanamam olabilecegi soylendi
Ben de sağlığım el verdiği sürece hep normal doğum istiyordum. Ama önemli olan hem bebeğin hem anne olarak bizim sağlığımız diye düşünüyorum. Doğumun her türlüsü zor. Ama sezaryen olup çok rahat ve kısa sürede eski hayatına dönenler var. Kötü düşünme lütfen. Umarım hepimizin sağlıklı ve sorunsuz doğumları olur.
Bana progestan yazdı akıntı dursun diye onu kullanınca geçiyor bir kaç hafta sonra tekrar başlıyor akıntı eğer akıntı kırmızıya dönerse hiç beklemeden çamşakuraya git dedi hiç bize gelme dedi biz kan banka yok dedi müdahale edemezlermiş
Amin insallah canim onemli olan anne ve bebeğin sağligi tabi hangisi iyi olacaksa o olsun
Aynen gebelikten gebeliğe bünyeden bünyeye değişiyor toparlanma süreci aminnn sağlık olsun ve olalım tek temennim bu benim
Anladim canim insallah bi sikinti olmaz
Sizinki ne durumda, tamamen kapatmış konumda mı