Evet tamamen kapali
Amin inşallah kaç gündür stres yapıyorum ne olacak ne yapacaklar ne diyecekler diye
Stres yapma canim en iyisi dua etmek
Hiç stres yapmayın. Düşünmeyin diyemiyorum çünkü düşünmeden edemiyoruz. Bebek nasıl gelmek isterse o şekilde gelecek. Yeter ki biz de bebeklerimiz de sağlıklı olalım.
Tamam ediyorum sağlıklı ve hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde atlatalım diye inşallah sizinde sağlıklı ve sorunsuz geçer
Saol canim umarim oyle olur
Evet guclu olmak lazim bebegi de dusunmek lazim
Merhaba bizde 17 haftaligiz bana kapalı falan denmedi ama bebeğin eşi aşağı yerleşmiş dedi doktorum 24. Haftaya kadar rahim buyudukce yukarı çıkma ihtimali var herhangi bir risk yok sadece sezeryan olursun yukarı çıkmazsa dedi
İnsallah yukari cikar canim doktorlara kolay geliyo galiba sezaryen kolay oldugunu sanmiyorum normal dogumda hemen ayaga kalkabiliyosun ama sezeryanda desteksiz kalkamiyorsun afedersin wc ye oturamiyosun ben yakinimda gordugum icin cok korkuyorum acikcasi
Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin benim doktorum çok sezeryan taraftarı bir doktor değil çıkmasını o da çok temenni ediyor
Canım öncelikle geçmiş olsun bana da 12 haftalıkken dendi hatta tamamen kapatmis denildi 17 haftalıkken doktorum arada 2 3 cm Aralık var dedi bence çıkar ben artık öyle düşünüyorum pozitif olmaya bak doktorlara kalsa bana yat kalkma yerinden dediler ama her işimi de yavaş yavaş yaptım kanamada yaşamadım binlerce şükür ilaç kullanmadim şuan 20+4 Ağustos 27 de detaylı var orada herşey belli olacak benim ki zaten sezeryan mecburi bu 4. Sezeryan olacak söylenin aksine sana şunu söyleyeyim ilk ayağa kalkmak da içinde herşeyi doğumdan sonra ben kendim yaptım bebeğime de baktım bünyeden bünyeye değişir ama hiç destek almadım ebelerden bile . Pozitif düşün sağlıkla gelsin de bebek sezeryan olsun birşey olmaz Max 7 günde eski haline dönüyorsun ben 3 sezeryan doğum yapmış biri olarak söylüyorum sana
Canım benim herşey yolundayken sezaryan günüme 2 gün kalasıya suyla birlikte kanama başladı şiddetli hemen hastaneye yetiştik sezaryana aldılar doğumdan sonra doktor plesantanın koptugunu normal doğumda olmazmış diye söyledi ben tüpler için sezaryan oldum iki dogumumda normaldi grcekten dediğin kadar zor sezaryan ama sağlıkla gelsinde doğumu düşünme
Ben de 20. haftada aşağıda olduğunu öğrendim ama doktorum yukarı çıkabilir dedi. Ağır kaldırma dinlen ve ilişki yasak demişti.
Başka bir doktora daha git istersen ve kanalı tamamen kapatıp kapatmafığı sor. Çünkü bende öğrendiğimde araştırmıştım ve uygulamada Plesenta aşağıda olup normal doğum yapan kişiler vardı
İnşallah hepimiz için sağlıklı doğum olsun. Sende çok stres olma sezeryan olması gerekiyorsa sezeryan olur. Hep streste böyle durumları olumsuz etkileyebilir
Saolasın canım tesellin için banada 25 haftalikken denildi suan 28 haftadaym yani bilemiyorum doktor beni baya korkuttu hastaneden cıkınca tutamadım kendimi ağladım bende de şükür kanama bendede olmadı olmazda insallah artık üzülmeyecm ama bebeğin ve benim sağligim yerinde olsun sezeryan da olurum napiym iyisi buysa
Evet bende baska doktora gitmeyi dusunuyorum streste yapmayacm olacağın önüne gecilemez
Evet canim o yuzden oluruna birakmak daha iyi
Benim vücudum da leke yara gibi şeylere takıntım var. Eşim hep alay eder benimle bu yüzden. Yani yemek yaparken elimi kessem bütün kremleri sürerim iz kalmasın diye o derece sezeryandan da bu yüzden korkuyorum ben vücudum da iz olsun istemiyorum ama sezeryen olaması gerekirse de kendimi zorlamam
Benim yuzumde ilk hamileliğimden kalma lekeler var bariz belli bir sekilde eşim bisey demez ama bende takintiliyim acayip yuzumun bebek gibi olmasini isterim sezryani da bilemiyorum onu cok takmam heralde