Planlı sezaryen tarihi

Arkadaşlar merhaba.. bana bugün tam 38+0da sezaryen için gün verdiler.. erken değil mi sizce.. son adet tarihime göre tam 2 hafta erken doğmuş olacak bebeğim.. Bebeğim için sorun olur mu

1 Beğeni

Ben 38+1 de doğurdum sezeryanla genelde 38. Haftada alıyorlar.

1 Beğeni

Bir sorun yaşadınız mı acaba.. hemen size verdiler mi bebeğinizi

Ben 36+5 de doğurdum hemen verdiler bebemi hiçbişey olmadı

1 Beğeni

Evet verdiler bir sıkıntı yoktu, şuan 8 aylık …

1 Beğeni

Banada 38+0 gün vermişti ama ben 37 haftada istedim tamam dedi doktor 4 günümüz varrr çok heycanlıyım

1 Beğeni

Bende 37+5 te gün aldım bebeğin gelişimi tamsa kilosu iyiyse 37 de bebek gelişimini tamamlıyor zaten

1 Beğeni

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içimi ferahlattınız. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah :heart:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :heart:

Rabb’im hayırlı uzun ömürler versin inşallah :heart:

Hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :heart:

1 Beğeni

Sezeryands 38 + larda alıyorlar bekletmiyorlar. Eğer bebiş su yutmazsa bişey olmazsa senden önce odaya çıkıyor. Beniö bebişim çok az su yutmuştu miğdesini yıkattık hemen yanıma gelmişti au yutma miktarın görede biraz değişiyor. Aklında bulunsun doğdugunda emiyor ama emdiğini kusuyorsa veya mama içip kusuyorsa miğdesini yıkatmayı söyle bebek çok rahatlıyor zaten basit bi işlem 10 dk içinde yanına getiriyorlar

1 Beğeni

Allah bebişinizi size bağışlasın, Çok teşekkür ederim verdiğiniz tavsiye için aklimda bulunsun inşallah.. :heart:

İnşallah tamamlamış olur safra asitim yüksek diye 37 haftayı geçmemesi lazım demişti özel doktorum fakülte doktoruma bunu deyince önce çekti

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :slight_smile:

38+1 de gun vermisti ptesi için bugun kontrol vardı dedi bir sıkıntı yok iyi gidiyor 3-4gün daha bekletelim anne kardında bir gün bile fazla kalması iyidir dedi 38+5 yaptı

1 Beğeni

Gün verdikten sonra erteleyebiliyorlar mı yani bizim de çok şükür bir sıkıntımız yok şimdilik çünkü acaba bizimki de ertelenir mi ki kontrolde sorun çıkmazsa

Özelde mi doktorunuz bi sıkıntı yoksa bekletebilir tabiki

Hayır devlet hastanesine gidiyorum.. siz özele mi gidiyorsunuz

Evt benim özel canım devlette nasıl olur bilmiyorum

1 Beğeni