Planlı sezaryen tarihi

Devlette böyle bir imkan sağlanacağını sanmıyorum hele benim doktorum o kadar anlayışsız bir insan ki.. Dün kontrolüm vardı haftami söyleyince gün verdiler mi sana dedi, Bir hafta önce kendisi haftaya gel sana gün verelim demişti Bende hayır hocam ben sizde takipliyim dedim yani başından beri sadece kendisine muayene olduğumu söylemeye çalıştım bana öyle bir çemkirdi ki; burası Şırnak devlet hastanesi ne takibinden bahsediyorsun siz burayı özel hastane mi sandınız falan diye.. geçerken kalbim çok kırıldı..

Bu şekilde davranmaya hakkı yok şikayet edin yazın cimere artık bu taraflarda devlet hastaneleri böyle degil özelden farkları yok ilgi alaka yönünden terbiyesiz yaaa

1 Beğeni

saygı sevgi hoşgörü insan olmakla ilgili insanın mesleği, konumu, rütbesiyle ilgili degil bunu bir kere daha anlamış olduk..

Cimere şikayet edin bence

1 Beğeni

aynı doktor bana sezeryen günü verdiği için açıkçası endişeliyim.. Bu ayın 28inde nasipse bebeğimi alacak cimere şikayet edince geri dönüş sağlanır mı acaba en azından bir ihtar alması beni çok mutlu eder.. çünkü hiçbir insan böyle bir muameleyi haketmez heleki hamile bir kadına yapılacak şey değil.. Allah sizi inandırsın bir önceki gün kasığımda üst üste bıçak darbesi gibi yürütmeyen bir batma hissi oluştu o adam bana öyle davranınca bu şikayetimi bile söyleyemedim öylece kalakaldım

Banada doktor bugün gün verdi 16 temmuzda sezeryana giricem​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun inşallah, hadi bakalım sağlıkla hayırla gelsin bebiş.. Kaç haftalık olacaksınız planlanan tarihte inşallah

Teşekkür ederim.38+4 ama ultrasona göre 40 haftalık bebiş