Merhaba kizlar eksiklerimi yavas yava tamamliyorum da pisik kremi sizler neler aldiniz tavsiyeleriniz neler ilk kizimda sudocrem almisdim baya yogun bi krem ve memnun kalmisdir bugun bakarken uni babynin pisik kremini gordum fiyatida sudocreme gore baya uygundu emin olmadan almakda istemedim sizlerdende tavsiye bekliyorum
Bende araştırıyorum vs yeni doğum yapan arkadaşlarıma da sordum hepsinin söylediği tek şey arko krem dışında hiç birşey pisigi engellemedii demeleri ben o yüzden sadece arko alacagim
Arkonun hangi kremi pişik için kullanılıyor
Göstermişti hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuan onu sorup söylerim size de, yengemde yeni doğum yaptı arko sayesinde hiç pişik sorunu yaşamadık diyorlar deneyimli annelerde yazacktir zaten forumda da önerilerde görmüştüm
Bende bir ara denk geldim sanki ama şuan hatırlayamadım ama aklımda bulunsun arko alacağım zaman ondanda alırım
Aynen söylerim muhakkak hangi kutusu olduğunu öğrenince
Arkonun tüp seklinde olanimi acaba canim aynen bizimlede paylas bende ilk bebegimde sudocrem kullandim baya yogun bi krem ve hic pisik yapmamisdi fiyatlarida cok ucmus
Tamamdır
Saol canim aynen fiyatida uygun denemekden zarar gelmez saolasin
Rica ederim ne demek umarım faydası olur
merhaba bepanthol pişik kremi kendimde kullandım hemen geçirdi Çocuğu aldım ama ondan önce ben kullandım
Tamamdır alıp koyalım bir kenara
Bu krem değil canım eski usul arko tüp krem pişik e bire Bir fiyatı 30 TL civarı olması lazım
Valla en etkilisi sudocrem krem süper ötesi küçük bir kutu 3 aya yakın gidiyor fiyat biraz pahalı ama 3 kızım da da kullandım
Arko krem tüp kesinlikle oğlumda neler neler kullandım geçirmedi sadece Arko krem tüp geçirdi. 10 yaşında ve cıldı hassas hep pışık oluyor hala da kullanırım kızımdada kullanılan sımdı
Sudocremde aldım ben ama çok amaçlı kullanılan bir krem olduğu ıcın genelde evde bulunduruyorum
Doğrudur tüpte etkilidir içerikleri aynıdır zaten arkadaşımla yengem bunu kullandıklarını söylediği için aynısının görselini attım, bende tecrübesizim burda sizden ve çevremden duyduklarimla öğrenmeye çalışıyorum zamanı gelince de tecrübe edeceğiz inşallah
Tecrübeler hiç bıtmıyor inan ben suan ıkıncı doğumunu yapıcam ama sankı ılk gibi Yenı ogrendıgım o kadar şey varkı bende bırcok seyı burda öğreniyorum tekrardan