Pişik kremi tavsiyesi

esimle bu konuyu dun konustum . Acaba hangisi iyi olur diye oda arkadsinin esinin hemsire oldugunu onlar yillarca cocuklarina hametan kullanmis . Hic bir sorun da olusmamis ben bunu bir kac yerde de duymustum. Hametani deniyebilirim.

1 Beğeni

Bepatnhol kiremi iyi deyilmi peki

Hametan yagli bi krem denemekden zarar gelmez benim cildim cok kuru ara ara bende kullaniyodum eskiden

1 Beğeni

Sucedrem süper ötesi çok uzun gidiyor

1 Beğeni

Bende deniycem yaniklara iyi geldigi icin evimizde bulunduruyorum.bebekte yan etki etmzse onu kullancam .

Arko tüp krem aldım iki velet büyüttük bu kremlerle en iyi markalara bin basar. Sünnet yarasına bile çok iyi gelmişti. Stok yaptım

Herkese merhaba hastane çantasın da eksik birsey kaldı mi diye bakiyorum son olarak aklıma geldi pişik kremi koymaya gerek var mi?

Bence konulmalı

Hangi marka pişik kremi öneriyorsunuz hiç araştırmadım

1 Beğeni

Ben koydum sodekrem küçük ve büyük boyu var ben küçük aldım lakin günde 1 defa kullanıla bilir

1 Beğeni

Bence sudocrem mustela almıştım işe yaramadı

Ben sudocrem aldim baya iyi bir ürün

1 Beğeni

Unibaby nin pişik kremi var tavsiye ederim. Sudocrem i 1 aylıktan itibaren 2bucuk yaşına kadar kullandım ondan da memnun kaldım, şimdi 2 aydır bunu kullanıyorum. Çabucak geçiriyor.

Ben aldım incia nı Pişik kremini. Sudocrem mustela VS almadım çünkü içeriği temiz değil diye. İncianın şampuanını da aldım köpük olanından konak önleyici. Benim için önemli olan içeriğinin temiz olması ve hayvan de etlerini yapılmaması. Çok araştırdım bunu seçtim. Pişik olmaz inşallah olursa da doğal zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum. Birde kantaron yağı

Sudocrem var bide mustela aldım ben

Şimdi ne kullanıyorsunuz

Uninin ürünlerini seviyorum bi bakarım

Nerde bar eczanelerde mi

Şimdi sudocrem kullanıyorum ya e bebekte indirim var almak isterseniz

İnternetten sipariş verdim. Eczanede baktım nerde içeriği kötü ürünler var onlar var. Zaten ben alışverişlerimi hep internetten aldım hem daha hesaplı geliyor. Tansiyon aleti şeker aletini bile trendyoldan aldım.