Pişik kremi karşılaştırması

Sudo krem ve vazelin de petrol bazlı ürünler kullanılıyor kendinize ve çocuklarınıza kullanmayınız iyice araştırrsanız görürsünüz onun yerine saf bildiğiniz temiz zeytinyağı kullabilirsiniz

2 Beğeni

@Ebruvpr burayı incelemek ister misin

@eceaydın :bouquet:

2 Beğeni

@Zühre @Cansu incia favorilemiştim memnunmuşsunuz Sebamed mi incia mı fiyata göre karar vereyim o zaman anladığım kadarıyla ikisi de iyi

2 Beğeni

Ben hâlâ incia kullanıyorum. 44 gündür henüz pişik olmadı. :sweat_smile: Gerçi her kaka yaptığında suyla yıkıyorum poposunu.

1 Beğeni

Ben de incia çok merak ediyorum bence önce incia kullanın

2 Beğeni

@Zühre maşallah hiç de olmaz inşallah :blush: @Cansu tamam inciayla başlayayım o zaman inşallah hiç bi sıkıntı olmazsa ordan devam ederiz

1 Beğeni

Pişik kremi ne kadar iyi olsa bile bezin de cok etkisi oluyor geçmek bilmeyen pişik olursa bezini değiştirmelisin bizim hep pişik oldu goon’a geçtim ertesi gün pişikler geçti. Islak mendilin bile etkisi oluyor ben bunu gördüm

1 Beğeni

Sudocrem ve Bepanthol vazgeçilmezim :blush::blossom:

1 Beğeni

@Cansu sen ne kullanıyorsun şuan cansu ben daha almadım doğum çantasına sen çok arastiriyorsun en temizi safı hangisi sence ben ilk kızımda Bepanthol kullanmıştım şimdi bilemiyorum pek ondanmi alsam

1 Beğeni

Bence en temizi incia. Biz goon’a geçtiğimizden beri pişik kremi kullanmıyoruz. Elimdekiler bitince en acilinden sebamet almak durumunda kaldım. Ama aklım incia ve ecowell pişik kreminde

1 Beğeni

Tamam ben bakayım ikisinden birini bulup alayım o vakit​:hugs::hugs: teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni

@Duyguss

Buraya bakabilirsiniz :blush:

Varsa bildiğiniz güvenilir bir yer kantaron yağı alın. Çok etkili. Aktarda bulunur güvenilir bir yer olsun. Aslında çok fazla yapanlar da var belki çevreniz de olabilir. Benim kızım aşırı pişik oluyordu çok çektik. Görümcem almanyadan mykundex adında bir krem getirdi anında etki ediyor ama baktığımda Türkiye de bulamamıştım şimdi var mı bilmiyorum. Bende ilerleyen aylarda bakacağım bulabilir miyim diye. Sadece pişik de değil çocuk bir yere çarptı morarıyor gibi mi sürüyorsun hemen geçiyor çok beğendim inşallah bulurum diyorum hep. :innocent: