Pişik kremi karşılaştırması

@Hasen @NURAN @Glsah @Hava @baby_ugur @Empoypoyem

Merhaba hanımlar kremleri koluma sürerek size yapısını göstermek istedim

Sudocrem: iceriği temiz değil. Deriye surüldüğünde emilimi geç oluyor. Bezi ikinci değistirmemde bile kimi yerlerde kalıntı gördüğüm için beğenmedim. Kendi cildimde kullandığımda anında rahatlama hissi vermişti

Bübchen:iceriği temiz, arkadaşımın önerisi ile kullanmaya başladım. Sadece internetten temin edilmesi dezavantaj. Fiyatı uygun zamlardan önce 35 liraya almıştım. Bir kaç kızarıklıkta hemen etkisini gösterdi. Su bazlı ve emilimi kolay. Annemde ve eşimde pişik olduğunda denediler hemen rahatlama etkisi verdiğini onayladılar. Fakat bebeğin küçük pişiğini hemen geçirmedi.

Bepantol: içeriği temiz değil. Hastane hediye etti. Su bazlı. Emilimi kolay. Satın almak isteyen olursa bulması kolay. Pişiği hemen geçirmedi ama o kremsi yapısı bence bebeğin poposunu rahatlattı. Bepantol’den sonra elim hic bübchen’e gitmedi

Hametan (sarı): içeriği temiz. su bazlı emilimi güzel aile hekimine yazdirarak daha ucuza alabilirsiniz ben aman aman bi fark göremedim

Hametan (mavi): iceriği temiz su bazlı emilimi kolay. Aile hekimine yazdırarak ucuza alınabilir bence sarıya göre daha etkiliydi. Ben ikisinin arasında aman aman bir fark göremedim. Kendi cildimde bazen kullaniyordum. Anında bir rahatlama olmamıştı.

Bu arada bebeğimdeki pisik gecti fakat her kremi sürdügüm için hangisi hızlı fayda etti bilmiyorum

Sizin bu inceleme hakkında ne düşünüyorsunuz faydalı buldunuz mu?

8 Beğeni

Çok tesekkurler iyi dusunmussun boyle bir post açarak,çoğu hamileye yardimin dokunacak.:innocent:Devamli olarak birini kullanirsan etki etdiğini goreceksin,her bebek ayni değil baskasinin bebeginde ise yariyan pisik kremi mesela baskasinin bebeginde etki etmeye bilir.Sen hangisini kullanmaya karar verdin şimdilik?ben sudocrem kullanmisdim,kremsi pudra gibi bi yapısı var o yuzden emilmiyor,ama benim bebegimde azda olsa bir sure idare etdim bu kremle.bi surelik ise yaradi,sonradan etki etmedi malesef.Kaç tane krem denemisdim bende,bu ise yaramiyor diyip baskasini aliyordum,bi sure ise yariyordu yine aynı yeni bi marka deniyordum hep,bepantol da kullandim onun yapisini hiç beğenmiyordum,kokusuda guzel değildi,elimi iyice yikamasam yapis yapis kaliyordu elim,baska kremler gibi değildi yağ gibi biraz.Su bazlı cabuk emilen kremleri tercih ediyordum hep

1 Beğeni

Sizin de çok güzel tecrübeniz olmuş bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim
Bepantolün, eli yıkadiktan sonra öyle etkisini ben de sevmedim.
Yukardaki kremlerden en çok Bübchen ve bepantol’ü sevdim ama bu kremler bittikten sonra farkli bir pişik kremi de denemek istiyorum
Yavas yavaş gonlume göre bi krem bulurum
Sizin önerdiğiniz krem çok etkili gözüküyor umarım yakında ben de öyle krem bulurum :heart:

3 Beğeni

@Cansu Hametan mı alsam ben de o zaman :thinking:

1 Beğeni

Bence sen de denemelisin bu baya su bazlı hem de iceriği temiz ve bebek pişik olmasa bile poposuna sürülebilir

1 Beğeni

Evet bir sure etki ediyorler sonradan baska krem ariyorsun,ise yaramiyorlar, benim onerdigim kremde çok etkili,İnsAllah vardir oralarda,yanliz bebeklerde degil kendimde kullaniyorum cok etkili.bence her bebeğe etki eder benim kaç yildir vaz geçemediğim tek krem.yanliz bebeğimde degil kendim icinde yumsusaldici krem gibi kullaniyorum aninda bebek gibi yapiyor kuru yerleri

2 Beğeni

Cok teşekkürler :heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Malesef bebeklerin cildi 5 kat daha
Ince oldugu icin malesef bocaliyoruz.
Onu mu kullansam bunu mu kullansam
Hangisini kullansam o mu iyi gelir bumu iyi
Gelir.
Sormustum dun yine ebeme
Sudocreme kullanabilirsin bepanthende
Kullanabilirsin dedi
Icerigi temiz bisey istiyosan
Weleda yi tavsiye ediyorum dedi.
Deniycem bakalim.
Parfum yok icinde.
Yaptigin deneme icinde tesekkurler canim
Arkadasim sadece kendim icin degil.
Hepimiz icin ugrasiyosun.
Canim arkadasim minnet tarim
Seninle.
Iyiki tanimisim seni

2 Beğeni

Guzel yorumlarıni okumak beni çok güzel hissettirdi
Çok teşekkür ederim :sparkling_heart::bouquet::innocent:

2 Beğeni

Mavi Hametan ile ilgili güncelleme yapmak istiyorum ben de kendimce. Bir gecede pişiği geçirmişti, sabahına geri pişik oldu Eylül. Sonra yine geçirdi ama gecesine yine pişik oldu. Bezini düzenli değişmeme ve her değiştirmede de sürmeme rağmen yinelemesi beni tiksindirdi. Cansu’nun tavsiyesiyle Bübchen’i araştırdım ve mucizevi krem olarak geçiyor. Ondan sipariş ettim hemen az önce. Umarım kuzuma iyi gelir. Gece uykusuz kalmalarım bu pişik yüzünden oldu :roll_eyes:

Mavi Hametan önermiyorum o yüzden

Trendyol’da indirimde 180 TL şu an 150 ml. Normal fiyatı 270 ten başlıyor. İndirim haberini de vermiş olayım :wink:

2 Beğeni

Kıyamam sana. havalar da çok sıcak. Benim bebek de pişik. Her açmamda krem sürüyorum. Tam iyilesiyor yine oluyor. Ama hızlı geciriyor. Ben zamaninda 35 liraya almıştım ne çok zam gelmiş

1 Beğeni

Senin aldığın 75 ml, 75 TL olmuş. Dedim bari 150 ml alayım da az götürsün bari. Boyun altı da isilik olmuş. Yaz biteydi de bebekler rahata kavuşaydı bir vallahi :roll_eyes: @Cansu

1 Beğeni

Bebeğimin poposu kızardı cok pişmişdi. Dotkorun yazdığı krem fayda etmemişdi. Leyner kremi kullanıyordum. Fayda gosteriyordu ama çok az. Pişik kızarmıştı poposunda. Bepanten pişik kremi kullanıyorum dunden beri. Faydasını gostermeye başladı.

Ben pişik kremi olarak bepanten pişik kremini öneriyorum Siz ne kullanıyorsunuz?sizin önerdiğiniz pişik kremleri varmı?

2 Beğeni

Bübchen kullanıyorum, arada Hametan da sürüyorum. Bübchen çok faydalı geldi bize çok şükür. Bir gecede pişiğini söndürdü, bir daha da olmadı pişik çok şükür

2 Beğeni

Ben de bunu kullanıyorum. Emilimi kolay. Popolin vardı bi de o da bebek çantasında dışarda kullanıyorum ondan da memnunum onun emilimi sudocrem gibi. Şükür henüz büyük bi pişik yaşamadık ama günde 1 kez kullanıyorum sürekli olursa gözenekler dolar hava almaz poposu diye.

3 Beğeni

@Gnybascilar Buraya da bakabilirsiniz :blush:

Biz sebamed geçtik

2 Beğeni

@Ceren Burdaki önerilere de bakabilirsiniz

2 Beğeni

Ben incia pişik önleyici krem kullanıyorum. Eğer kaka yaptıysa suyun altında yıkıyorum. Şu ana kadar pişik sorunumuz olmadı.

3 Beğeni

Ben hepsini kullanmistim çocuklarımda en son ufak oglum ishal nedeni ile cok pisik oldu hic biri fayda etmedi aile hekimimiz bulgardi ve yasli tonton bir beydi bana fito yazdi aldim ogluma surdum sabah hic bir sey kalmadi ondan beri evimden hic eksik etmem pisik yanik herseye kullanirim faydasi benim icin %100

2 Beğeni