Merhaba hanımlar
Elimde,
Sudocrem
Bepantol
Bübchen pişik kremleri var
Hadi hep beraber inceleyelim, incelerken nelere bakalım?
Merhaba hanımlar
Elimde,
Sudocrem
Bepantol
Bübchen pişik kremleri var
Hadi hep beraber inceleyelim, incelerken nelere bakalım?
Merhaba cildi nemli tutuyor mu ? Koruyucu, paraben ve SLS gibi şeyler içeriyor mu ? Parfüm içeriyor mu koku pek de istenen bir şey değil
Bebişte pişik olmuşken karşılaşma yapalim dedim.
Sudocrem ve bübchen denedim bir de bepantolü inceleyim en kısa sürede sorularınızı cevaplıcam
Şifa olsun hemen geçsin inşallah
Hangi bezi kullanıyordunuz
Bazı pişik kremleri içindeki farklı maddelerden dolayı cildi öyle bir etkisi altına alıyor ki onu bir gün sürmedim mi bebeğin popişi mahvoluyor.
Benim için hem cilde bağımlılık yapmadan koruması hem kısa vadede pişik olan yeri geçirmesi hem de pişik oluşumunu engellemesi. Uzun vadede kullanılırsa keşfedilecek özellikler tabi ki bunlar. Bakalım Günay bebekte nasıl etkileri olacak kremlerin
Molfix kullanıyoruz ama bezden kaynaklı pişik değil
Çok kaka yapmaktan olmuş poponun iç kısmı pişti
Bi pişik kreminden daha ne bekleniyor ki
Beklediğimiz şeyleri karşılayan pişik kremini bulacağız canım el birliğiyle @Cansu
Bi yerde sudocrem icerigi temiz degil diye okumustum ne kadar dogru bilmiyorum bepanten ya da mustela oneriyorlar genelde birde bebek sampuani sabunu hangisini kullaniyorsunuz
Evet sudocrem içeriği paraben olduğu için temiz değil (evde vardı)
Ben aslında bubchen almıştım (icerigi temiz)
Hastane bepantol hediye etti.
Bugün sağlık ocağı da hematom yazdı
Böyle bir imkan gecmişken karşılaştirmak istedim.
Bir de poposu pişik de oldu
Hangisi daha hızlı geçirecek merak ettim
İçeriği temiz pişik kremi
Ben de zeytinyağının iyi geldiğini okumuştum
Annem surerdi dogru cocuklara zeytin yagini
Çocuk doktoru zeytinyağı sürmeyin dedi
Ben de google ın yalancısıyım
Ben bebeğimde bir çok pisik kremi kullandim,onlarin arasinda sudocremde, bepantende vardi.Baya pahali almisdim bu kremleri,bizde fiyatlari yuksek,Ama hic bir işe yaramadi benim bebeğimde,sudo krem bebegim kucukken ise yaradi azcik ama biraz buyuduğunde fayda etmedi,şimdi bir post açtım pisik krem önerisi diye,Kremin ismi Alisa,ama bildiğim kadariyla turkiyede satışı yapilmiyor.Olsaydi cok guzel olurdu,siz yinede bir sorun eczanelerde belki vardır.İsmi ALİSA ve hiç bir pisik kremiyle kıyaslanamaz.Öyle mukemmel bir krem.
@baby_ugur Teşekkür ederim arkadaşım
Araştırayım bir, belki bulurum
Ben oğlum 1 yaşlarındayken kantaron yagini keşfetmiştim o gün bu gündür pisiklerinde düşüp yaralanmalarda hatta büyük oğlumun ayak kokusuna ergen sivilcelerine bile çare oldu bizim evin her derde devasi.ben kizcem için bütün alış verişi bitirdim ama pişik kremi almadım bilerek.dr danisacagim yeni doğan bebebeklerde de kantaron yağı kullanılıyorsa hiç almayacağım…
Bisey değil canim,İnsAllah vardır satışda