Perinatoloji randevum

Öndeyiz demişsiniz ya o nasıl oluyor bende 14+3 hesapliyorum ama doktorası gittiğim de 15+3 diyor bebeğim gelisimimi önde olmuş oluyor anlamadım

2.500 ücreti

Bilmiyorum ki canım bakalim gidince ögrenicez subat 20 de gidicem gecmiyor hic zaman :smirk:

Merhaba ben bugun perinatolojiye gittim ama doktorun hemsiresi ciktinizi kayıt yaptirdiginiz yerden alabilirsiniz dedi ama ben unuttu e nabizda da gorunmuyor nereden bulabilirim acaba yoksa yarin hastaneye gidecem sonuc almaya tekrar

Aynen bebegin gelişimi ilerde yani masallah iyu demek

Doguk.ucreti kac para sordunuzmu muayene ucreti ne veriyorsunuz

Tekrar gidip hastaneden alabilirsiniz

1 Beğeni

Evet hastaneden aldim teşekkür ederim :cherry_blossom:

Selam kızlar bende 19.haftadayim dr.um perinatoloji kliniğine sevk etti bir klinik tavsiye etti ,bende oradan sordum 2.500 TL ücreti yanına 2li 4lu taramalarini ve ultrason resimlerini getir dediler ve tok gidilecek mis. Osmangazi aritmiye gidiyorum dr.Güler Yıldız a muayene ücreti 815 TL ben gayet memnunum doktorumdan . Başka yerden fiyat alan varsa bende öğrenmek isterim.

Ben söylım bizim hastane detaylıya 2700 tl istedi

Bende osmangazi halit beye gidiyorum 15. Haftadayim ama hic bir test yaptirmiycam artik ikili yaptirdim rutin kontrollere gidecegim bu klinik ozelmi disardami yapiyorlar klinige neden sevketti uclu taramayi detayli ultrasonuda cektirdinmi onlarin ucreti nekadardi

Hangi hastane arastirdimda genel.olarak 2000 ve 3700 arasi yapiyorlarmis ozellerde

Trabzon ımperial

1 Beğeni

Klinik özel evet, beni yaşımdan dolayı (39yasindayim) ve epilepsi hastalığım var onun için gönderdi 2li 4lu testleri yaptırdım. 4luye 1250 vermiştim galiba. Detaylı ultrason o perinatoloji kliniğinde çekilecek işte Mart in 15 ine gün verdiler.2500 TL detaylı ultrason.

canım hic yas riskine takılı kalma ben 41 yasindayim ve ilk gebeligim Allahin izni ile hicbir problem cikmiyor rahat ol sadece beslenmene cok dikkat et vitaminlerini al gerisini Allaha birak artik 35 40 yaslar neki eskilere gore bu yaslar cok neden 16 17 yasinda evleniyorlar 20 de cocuklarini kucaklarina aliyorlar 35 40 larda anane babanne oluyorlar ama simdi oyle degil evlenme yaslari bile 28 30 oldu 3 5 yil evliliklarini yasayip 35 den sonra cocuk dusunuyorlar bunlarin hepsimi riskli yada sorunlu olacak hic takilma kesinlikle yasim 41 oldugu icin direk genetik nipt testi yaptirdim temiz gecen ay detayli ultrosana girdim hersey yolunda ki sizden 7 yas buyugum olacagi varsa zaten olur 35 yas uzeri olanlarda cocuk sorunluda 20 de hamile olanlar sagliklmi doguruyor hic takilma ve uzulme emin ol guzel sonuclar la donceksin rahat ol yeter​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Doğru diyosun @zeynep6406 artık devir değişti bende şaşırıyorum yazılanları okuyunca 34 te olanlarada riskli gebelik goruyolarya ilginç geldi bana. Ben 27 de evlendim ilk çocuğumu 30 da doğurdum bu iki yani dediğin gibi Allah sağlıkla versin hepsini kucağımıza biz elimizden geldiğince besleniyoruz düzenli yaşıyoruz gerisi Allah’a emanet.

1 Beğeni

kesinlikle canim belki insanlar 30 unda evlenip 40 a kadar 45 e kadar 3 4 cocuk istiyor risk diye yapamayacakmi yani ben kesinlikle katilmiyorum Rabbim bilir en dogrusunu bir tırnağını yaratamiyoruz beslenmeler taramalar renkli ultrasonlar bi yerde teferruat Olur olur Rabbimin dedigi olur önceden tarlada dogururlarmis birakin taramalari vitaminleri​:smiling_face_with_three_hearts:

Aynen oyle ikili testi yaptirdigima pisman oldum ikinci gebeligim zaten dovn sendromu riskide varmis oda 1000 kiside birkisiymisim​:rofl: allaha biraktim ne gelirse kabulum dedim

1 Beğeni

ikili testlerin dogruluk orani %50 %55 boyle cikipta sapasaglam dogan cok bebek biliyorum hic kalbini curutme hicbirsey olmaz sag salim kucaklarimiza alacagiz insallahhh​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sagol canim :rose: ultrasonda ikili testte dahi ense kalinligi vs cok guzel cikmis zateb o oran herseyi degistirmis kanlarim cok kotu cikmis doktr dedi sigara kullaniyordum biraktim gebe kalinca ve kanda iltihap vardi safrakesem yeni alindi ameliyat oldum belki o yuzdenmi kan degerlerim kotu cikti ustemiyorum doktorada dedim bilsemde bilmesemde doguracagim dedim oda diyo boyle dusunme ozaman hic ultrasonda girme dedi​:rofl: dedim bilsem ne degisecek mudahale edilemezki cocuga bilipte son 5 ayimi zehir edemem dedim ben takintiliyim bilip uzulursem daha cok zarar veririm dedim cocuga yani allaha biraktim

1 Beğeni