Amin inşallah saglikli sıhhatli olur herkesin evladı icinde bizlerin evlatlari da inşallah
Mehmet Özgür beye sormuştum ben 3500 TL demişti hamilelikte
Amin canim herşeyi rabbim biliyor en doğru kararı rabbim verir ne verirse boynumuz kıldan ince sinavimiz der yolumuza devam ederiz
Siz kahvaltınızı yapın. O saate kadar acıkırsınız zaten. Tamamen aç kalmayın o saate kadar
Tamam canim sagol
Teşekkür ederim yanıtınız için
Benim de ayni sayilir yaş riski 34 yasindayim ama 89 luyum Allah kismet ederse dogum oldugunda 35 olucam. İnşallah bir problem cikmaz canım kimsenin cocugunda icinde bizlerinde
İnsallah kimde gorsem burada hep ayni riskleri tasiyor anlam veremedim banada down sendromlu riski dedi dondu sonra karar veremedi yasinda buyuk degil dedi kanlar iyi cikmadi drdi ama ultrasonda herseyi cok iyi dedi aman masallah celiskiliydi cumleleri doktoru degistirmeye karar verdim
ozele gidiyorum
Imkan varsa özel iyi tabi devlette cok kalabalik oldugu icin doktorlar da haliyle daha hızlı olması gerekiyor ultrasona ne zaman yattin ne zaman kalktin belli olmuyor .
Yatmayi kalkmayi anlarim sirayi anlarim bk doktor telasli olur onuda aarim ama musaitken yada soru sorunca it gibi terslerse cozum yerine kizip bakmazsa kusura bakma burada ben doktorlugunu sorgularim gerci cogu oyle artik
Rica ederim
Öylelerine denk gelmeyiz inşallah
Ben geldim iste devlette kanamam oldu kadin ben napayim dedi beni muayene eden falanca hastaneye git aciline dedi o dk sonra ozele gitmeye karar verdim
Sizin için belki de özeldeki doktor daha hayırlıdır öyle düşünün . O şekilde demeseymis iyiymiş zaten kanaman olmus panik olmussundur korkmussundur sizin randevunuz ne zaman detayli ultrason için
@Burcu04 16 haftads gel dedi suan 13+5 deyim ultrasonda besgun ondeyiz ilerde ama ben 17. Haftada gitcem veya 18 baska doktora gecicem degistirecegim
Anladim canim guzel haberler alirsin inşallah
Ben hayat hastanesine gidiyorum Doktorum Nazmiye Şentürk geçen perşembe girdim detaylı ultrasyona 2.675 tl ödedim
Merhaba ne icin girmistiniz ve sonuçlarınız nasil acaba
34 gayet iyi bir yaş değil mi ya. Yaştan dolayı deyince ben de 40 li yaşlar sandim. Çok şaşırdım riskli bulunmasina