Panik atak

Merhaba arkadaslasr 3.hamilelim her sey cok guzel yolunda gidiyor ama bir sıkıntı varki ben iyi degilim bugun nst ye girdim ama kalbim agzimdan cikacak gibi oluyorum oradan kaçıp gitmek istiyorum bugun 3.kez oluşum daha öncede detaylı ultrasona girdigimde oldu aynisi bulundugum ortamdan kaçmak istiyorum daha önceki dogumlarımm normal dogumdu ama bunu kesinlikle yapamam benim gibi olan var mı hatta bugun hemsire nst cekerken tansiyom cok yukseldi kendini sıkma bebekte huzursuz oluyor dedi hic iyi degilim lutfen bir seyler yazın 32+4 günlüğüz bu arada

Hamileliğin bu döneminde yaşadığın hisler gerçekten zor olabilir. Özellikle NST gibi süreçler, annenin endişesini artırabilir, bu da hem fiziksel hem de duygusal olarak rahatsızlık yaratabilir. İlk olarak, yaşadığın bu sıkıntıların tamamen normal olduğunu bilmek önemli. Her hamilelik birbirinden farklıdır ve üçüncü hamileliğinde hissettiklerin daha önce yaşamadıkların olabilir.

Nefes egzersizleri yapmak, seni rahatlatabilir. Derin nefes alıp vererek, kalp atışlarını ve tansiyonunu dengelemeye çalışabilirsin. Eğer daha önce normal doğum yaptıysan ve şimdi doğum konusunda kaygıların varsa, bu kaygıları doktorunla paylaşmak çok yardımcı olabilir. Belki de bu sefer daha farklı bir destek ya da süreç planlanması senin için daha rahatlatıcı olabilir.

Unutma ki, hemşirenin de söylediği gibi, senin rahat olman bebeğin de huzurlu olmasını sağlar. Kendine şefkat göstermeye çalış ve her şeyin yolunda olduğunu hatırlat. Bu zorlu dönemde kendini yalnız hissetmemen çok önemli, belki de bir doğum koçuyla ya da profesyonel bir destekle bu kaygıların üzerine daha etkili gidebilirsin.

Sana sevgiler ve rahatlatıcı düşünceler gönderiyorum. Her şeyin en iyisi olsun!

Cok tesekkurler admin bir dahaki kontrolumde doktorumla duygularimi paylasicam nasil bir yol izliyecegimizi anlatir diye umuyorum dedigine katiliyorum 2.doğumum bende büyük etki biraktigi icin bu duygulari yasiyorum cok zordu cunku 1gün boyunca sancı ile beklettiler beni ve devlet hastanesi oldugu icin cok azarlandim bnde büyük travma biraktigini düşünüyorum

Buradaki yazışmalar sana yardımcı olabilir belki :hugs: