Hepsi değil
Berçem harika
Bazıları
Berfin ve Rojda isimlerine bayılıyorum. Bu isimde olan kızlar da tam Kürt kızı oluyor kara kaş kara göz hayran kalmamak elde değil komşumun kızları var çokta seviyorum. Kuzenimin ismi de Helin o isimde cok hoş.
Asel Rona da uyumlu hoşunuza gider mi bilmiyorum.
Asel berjin
Hivda Tekoşin Nupelda Hewi Laleş
Bu da güzel
Ya ben hala kızıma isim bulamadım. Karar veremedim. Neler koyacaksınız bana öneriniz var mı?
Reyhan, Defne, Damla(isim analizine bakıldığında çok hayırlı bir evlat olarak anlatıyor), Gözde, Yaren
İlk haftalar kızım olacak diye bildiğim için en çok bu isimleri beğenmiştim
Uygulamada 1000 den fazla isim önerisi var. Onlara da bakabilirsin. İsimler uygulamada Araçlar > Planlama > Bebek isimleri bölümünde. Beğendiğin isimleri favorilere de ekleyebiliyorsun.
HÜMA1. Başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu. 2. Mutluluk, saadet. EYLÜL VERA VERAGünah ve haramdan kaçmak için şüpheli şeylerden uzaklaşma, takva. MİNEL* cennette bulunan tek inci tanesi ZÜMRA* güzel, iyi, ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın ERVA*letafet ve güzellik anlamlarında kullanılmaktadır. Bu isim, çok genç ve güzel insanlar anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda yiğitlik ve cesaret olarak da kullanılır. HİFA Kadın sahabe. Allah’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın
Kızım olursa diye kaydettiğim isimler ben Hüma ya karar vermiştim 2. İhtimal Minel di eşim onu beğendi. Kız için çok güzel isimler var da. Oğlumuz olck bizde onun için karar veremedik daha hep erkek plcanı hissettiğim halde bir türlü erkek ismi bulamadım bulduklarımızda eşimle ortk karar veremiyorum ya o ya ben beğenmiyorum
hayırlısı artık
Mineli bir hoca açıklamıştı galiba anlamı doğru değil diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Ü
Benim bir kızım var ismi Gülce çok içime sinmişti. Ama bu minişime isim bulamıyorum. Yani içime sinemedi daha hiçbiri.İsim işi çok zor ya
Size de kolaylıklar diliyorum.
@Nrgl hoşgeldiniz. Biz de isim için eşimle ortak karar vermiyoruz.
Doğrudur zaten anlamında cennet olan çoğu ism yanlış muhtemelen. Benim favorim Hüma, Eylül Vera da hoşuma gidiyor eşim beğenmesede bnce çok güzel
Hoşbuldum. Ne olcak böyle bilemiyorum ama isim koyma önceli annenin bnce son kararı biz vericez yinede
Öyle yine anne ne derse o oluyor gönlümden geçen eşimle ortak bir karar olması. Umarım ikimizin de gönlü olur.
Büşra:-Mutluluk getiren,demek…
Eşimle şöyle anlaşmıştık hamilə kaldıgımda.
Erkek olursa eşim,Kız olursa ben koyacağım diye.
Ama ben anlaşmayı bozdumcinsiyeti oyrendiyimde…eşim işim bulamiyrodu bir türlü .
Ben buldum kendiliyimden .oyle bir isim olsun ki tanidik birində olmasın o isim istiyordum ve bir isim bildim və o isimden biz taraflarda yok o isimde anlaştık
Bende çok zor buldum …gerçəkdən zor bişeymiş Ama türk isimlerinden ilgimi çəkən hep şu adlardı. Gamze masal ve inci adıydı.nedense seviyodum bu isimləri.