Öztürkçe kız çocuk isimleri

Doğrudur inanın zor yine hamilelik süreci

Evet bencede Hira ve Miray kizlarimin ismi Almila yigenim. Çok güzel isimler.:heart::butterfly:

Geçmiş olsun canım ya hep salgın herkes hasta havalar kötü ne kar yağdı düzgğn ne yağmur illa etkiliyor herşey sadece gebeliğe bağlı birşey değildir diye düşünüyorum ben o sebeple

Almila ismi çevremde o kadar çok ki almila koymam

Keşke biraz kar yağsa böyle ortalık temizlenme mikroplar kaldı sokaklarda

Evet malesef

Allah’ım uzun ömürler versin canım hepsine

Öyle oldu ya gerçekten :sleepy:

Aminn Hepizinkini inşallah​:heartpulse:

Gece oldu mu burunlar tıkalı nefes alamıyor insan. Yastık bile iki tane kullanıyorum

İnşallah canım​:purple_heart:

Beğendiğiniz kız isimleri var mı Biz isimde kararsız kaldık yardımcı olurmusunuz​:cherry_blossom: Erva ismini beğendik ortak olarak eşimle ama daha tam karar veremedik ikimizinde beğendiği ortak bir isim olsun diyoruz Sizce ? Erva Güneş Kiraz Mercan Duru Hangisini daha çok beğendiniz ya da sizin beğendiğiniz isimler var mı :upside_down_face:

Erva güzel isim Benim de kızım olucak Bizim kızımızın adı Amine olucak Ablasının adı da Eslem

Ben Duru ismini çok beğeniyorum. Erva ve Güneş ismi de güzel

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Saolun teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: evet duru İsmi de çok hoş

Alin Neva Nil Duru Cemre Beril Beste

Kızımın adı Deva ama söyledikleriniz arasında Mercan ismine kendimi daha yakın hissettim Daha sonra bir kızım olursa Hanzade erkek olursa Deha koymayı düşünüyorum :hugs:

Erva ve duru çok hoşlar :blush: sağlıkla gelsin inşallah minik kalp :innocent::cherry_blossom::white_heart::palms_up_together:t2:

Elisa efsun