Öztürkçe kız çocuk isimleri

Ayyy maşallah çok güzel isimleri var ikisi de çok sevdiğim isim geldi bir anda. Allah uzun ömürler versin kızlarına inşallah :pray: Bizde eşimle isim arayışındayiz kaynana kendi ismini koymamızı istedi ama ben istemedim ya

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim, hepimizinkini bağışlasın inşallah Rabb’im :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Kendi istediğinizi koymanız daha iyi :blush::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet tabiki ilk bebeğim olacak bende öyle dedim kimse darilip gucenmesin ama kendimiz karar vermek istiyoruz eşimle deyince bir şey demediler.

1 Beğeni

Anlayışla karşılamaları da çok güzel

1 Beğeni

Bizim de kıx biz de ayla beren düşündük bakalım

1 Beğeni

Allah’ım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin :pray: güzel isimler.

1 Beğeni

Amin canım . Hiç duymadım tüy yaptığını ben oğlumda da sadcee Hindistan ceviz yağı kullanmıştım hiç myle tüy olmadı

1 Beğeni

Benim arkadaş tüylenme yapmış tüyleri çok besliyor diyor. Bende kararsız kaldım ama kırmızı çatlak gibi izler var bir idi 3 olmuşlar

Belki yapısaldır bilemedim . Herşey herkese iyi gelmiyor nede olsa

1 Beğeni

Ben kakao yağı iyi gelmezse hindistan cevizi yağı kullanmaya.baslarim

1 Beğeni

Aynen denersin sana hangisi iyi gelirse bakarsın canım :heart:

1 Beğeni

Evet canım bakalım zamanlar ne olacak hamilelikte sizde de burun tıkanıklığı çok oldu mu?konu konuyu atlıyor ama benim burnum çok tikanik

Aybuke ecem melisa ebrar isimlerini düşündük kizsa eger yeni isimler bana degisik geliyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Mevsimler olduğunu düşünüyorum bu durumun ben

1 Beğeni

Bende çok karışık isimler istemiyorum ya böyle sade herkesin diline getirebileceği olsun istiyorum

Uydurma gibi yabanci isim gibi geliyor :slight_smile:

1 Beğeni

İnanın benim 3 aydır böyle ilk ay grip idim ben enfeksiyon kanıma bulaşmıştı o geçti ama burun tıkanıklığı hep kaldı tabi bir de bunun bir ortaya çıkardığı sonuç maalesef balgam oluyor. Doktora soruyoruz ilaç veremem diyor tabiki

1 Beğeni

Almila

Alya

Miray

Hira

1 Beğeni

İnsan hamile iken herşeyi biraz ona yoruyor gibi oluyor :innocent: benim ilk gebeliğin yazdı kış doğmuştu mesela onda da son aylar burnum falanok tıkanmıştı şimdi de yaza denk geliyor doğum bu zamanlar tıkalı diyorum ki mevsimsel :innocent::blush:

1 Beğeni

Alya ismi çok hoş bunları kaydediyorum

1 Beğeni