Ben daha çok dansa yetenekliydim çok severim yıllarca folklor oynadım eşimde futbol voleybol atletizmde çok yetenekliymiş maalesef devam ettiremedik çocuğumuzun yeteneği olursa devam etmesini çok isterim
özel yeteneğim dans etmek. Çok severim dans kursuna da gitmiştim , ama kendim için utanıyorum başkalarnın yanında dans etmeye , yalnz kaldığm zamanlarda ederdim hep . Kursa da yalnz bana özdl ders verdiği için yazldım Eşim de bebeğimizi boksa yazdracakmış 5 yaşından eşim de bokscu ben istemiyorum ama miniğimin burnu kırılacak diye eşim de erkek çocuk o anne kuzusu büyümeyecek diyor
5 dil biliyorum. (İngilizce, Almanca, Bulgarca,Romence, Osmanlıca)
Voleybolla ilgileniyordum. Baş oyuncuydum.
Dansla ilgileniyordum.
Rüya’da yabancı dil olayını çözdük. Bebekliğinden bu yana kendisiyle İngilizce Türkçe konuştuk evde. Çift dilli büyüdü bir nevi. Türkçe konuştuğu gibi aynı şekilde İngilizce de konuşabiliyor.
Dansa, tiyatroya ve piyanoya çok meraklı şu anda, bunlarla ilgilenebilmesi için 5 yaşına gelmesini bekliyoruz. Umarım hep böyle sanata ilgili şekilde büyür
Ben bisikletçiydim. Annem beni devamlı kurslara gonderdi. Resim, yüzme, satranç, folklor…Ben de ilerleyen zamanda oğlumun sporcu olmasını isterim sporcu olunca zihin de beden de çevik oluyor.
Maşallah 2 dil biliyorum bende çocuğa çift dil öğretmek istiyorum İngilizcenin önemli olduğunu düşünüyorum nasıl yaptığın hakkında tüyo verir misin ne zaman başladın . Kafası karışmadı mı eşim 3 dil öğretelim diyor Arapçayıfa eklemek istiyor ama kafasının karışaacağını düşünüyorum şuanlık ingilizce ve Türkçe istiyorum
Bebekliğinden bu yana Türkçe kitaplar okuduğum kadar ingilizce de okudum. Türkçe şarkılar kadar ingilizce de dinlettim. Keza hem İngilizce hem Türkçe konuştuk biz evde. O yüzden dil karmaşasına girmedi. 3 dil fazla olabilir ama iki dil konuşabilirsiniz siz de evde