Eskidendi ama
Maşallah kızlar ne güzel yetenekleriniz var @NURAN harika bi annesin özendim sana inşallah bende öyle olabilirim. Umayın iki dille büyümesini çok istiyorum ben bu konuda tekim eşimden destek alamam çünkü o da bilmiyor. Osmanlıca kursuna gitmiştim üni de yazmayı okumayı biliyodum. Çocukluğumdan beri resime yetenekliyim hatta hep güzel sanatlar okumak istemiştim bizimkiler dedemler falan resimci mi olcan diye küçümsediler hiç okutmayız dediler daha ilkokuldayken o zaman kırıldı hevesim. Ama evlenmeden önce de şimdide ailecek resim saati yapıp resim çizerdik kendim de kafamı dinlemek için bazen çiziyorum. Yazı yazmayı şiir yazmayı da çok severim açıkcası sanata çok düşkünüm foto çekeriz eşimle doğa fotoları eşimin sayfası var orda paylaşırız. Satrancı bende ünide profesyonel oynuyordum turnuvalara katılırdım ama şuan öyle bi imkanım yok.
Senin de maşallahın var daha ne olsun
Hep aktif olmaya alışık olduğum için 1 seneden beri evde olmak bana kendimi körelmiş hissettiriyor. Asosyal oldum biraz mutsuz ve umutsuzum o yüzden kendimden de uzaklaştım bu saydıklarımın %90 ınını yapamıyor olmak ne acı aslında. Evde bazen ev toplayasım bile gelmiyor. Ancak psikolojik destek almayla normale dönerim gibi burası iyi geliyor bana
Benim de hiç birini yapmaya zamanım yok bi film izleyeyim dedim o bile olmadı. Bazen zaman oluyor benim yapasım gelmiyor. Olur öyle günler bebek biraz daha buyüsün beraber resim çizersiniz
Yaa @Cansu sende olmasan tamam çizeriz
Ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım
Ahh şiir miii Üniversitedeyken şiir kitabım çıkacaktı benim ama editöre götüreceğim günün gecesi defterim çalındı, çıkaramadım. Defterden başka kaydettiğim bir yer de yoktu. O günden sonra şiire küstüm
Yaa bi yeteneğin varmış küsme kendine sarıl
Tekrar yazmaya çalışmıştım birkaç kere ama hep o yaşadığım olay aklıma gelince yazamadım
Satranç mıııııı Helal olsunnnnn Benim hiçbir yeteneğim yok
@Betuesk Yeteneksiz insan yoktur.O yeteneği keşf etmeyen insan vardır.Eminim seninde çok özel bir yeteneğin var sadece keşf etmen lazım
Yetenek mi bilmiyorum ama ses konusunda iyiyimdir ortaokul lise de hep korodaydim ve solo da ödüllerim vardi hala bi ortam olunca arkadaslarim hadi bi sarki söyle derler esimde cok sever mutfakta kendi kendime söylerken cok kayit almışlığı vardir kendime ait bi kac bestem bile vaar birde cok güzel şiir yazarim kızimda bu konuda bana benzemis oda cok merakli şiir yazmaya
Masallaaahh sanaaaa
Hepinizz harikasiniz kizlaarre masallah güzel oldugunuz kadar yetenelisiniz de
Yaaa çok üzüldüm küsmemelisin bence yazmaya devam et hatta bizimle de paylaş belki birgün burda akrostiş yarışması yaparız. Kimler neler yazıyor ben de gençliğin verdiği cahillikle ilk sevgilime hediye etmiştim tüm yazdığım şiirlerin olduğu defteri
Benim Esim resim çekmeyi çok sevər Cokda iyi resm çeker ve Hettda benle sevgili olan zamanlar Benimde rəsmimi çəkmişdi həmde çok oksatmisdi hayla duruyor o Çəkdiyi resm.sakliyorum amma Hep çekmez Beyninə düşüncə resm çəkir En çok Sporla məşğul Oğlumuzda simdiden kəndinə benzetmis və biraz daha boyuyunce onuda Sporla məşğul olması için hoca yanına yazdirmagi düşünüyor
Bende lisede ilahi ve def mı neydi onun grubundaydim
Yaaa çok severim şarkı söyleyenleri. Ben de söylerim ama ortamda söylemeye utanırım Vaayy besten de var ha. Harikasın
Ahahaha Keşke hediye etmeseymişsin