Sizce özel hastanelerde doğum yapmak mı yoksa devlette mı? Özel sezeryan mı normal olmasını kendin mi tercih ediyorsun? Şu an 8 haftalığım Urla devlet hastanesi’ne gidiyorum. Doğum özelde olsun istiyorum. Kaç haftalıkken karar vermeliyim özele geçmeliyim? Ve birde onerebileceginiz hastane doktor var mı? @izmir-anneleri
Özelde tek başına doğum, paketin 3 te 2 si fiyatina denk geliyor, eğer öyle bir niyetiniz varsa doğum paketi alın daha avantajlı oluyor…Bende 8. Haftada doğum paketi alarak özele geçtim.Normal mi sezeryan mi olmasını doktorla konuşup ortak karar veriyorsun ben öyle yapmıştım, bebek makat geliş oluyor bazen ne yaparsanız yapın zaten normal doğuma elverişli olmuyorsunuz bunlarda son haftalara doğru belirginleşiyor.
Doğum paketlerini nasıl öğreniyorsun ödemesi falan nasıl oluyor
Telefonda bilgi almıştım ben, arıyorsunuz önce numaranızı bırakıyorsunuz bu işlerle yatış birimi ilgileniyor onlar gün içinde dönüş sağlıyor.Odemeyi nakit yapıyorsunuz tek zorlayan tarafı o oluyor ama sonra çok rahat ediyorsunuz, doktorunuz da iyiyse özellikle reçeteyi falan hastaneye gitmeden doktorunuz gönderiyor bir sorun olursa, numarası sizde oluyor hemen ulaşabiliyorsunuz.
Şu anlık öyle bir imkanım yok son haftaları için olabilir
Nasıl hayirliysa sizin için inşallah öyle bir doğum olur, Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin inşallah sağlıkla gelsinler
37.haftadayim ve sürece hamilelik başından beri 9 Eylül üniversitesi hastanesinde devam ediyorum araştırma eğitim ve evime yakın olduğu için tercih ettim.urla devlet hastanesindeki doktorlar ve hizmet içinde duyduklarım hep olumlu yönde konumu sebebiyle tercih edemedim ben malesef.sizde doktorunuzdan memnunsaniz ve riskli bı gebelik durumunuz yoksa başladığınız yerde devam edebilirsiniz bence
Özel hastane imkanınız varsa özel tercih edin derim ve gerçekten doğum paketi çok iyi oluyor 7 haftalıkken doğum paketi aldım 28 bin TL şimdiye kadar tek kuruş ödemedim ayrıca fiyat artışı olmaması da çok güzel ben çok memnun kaldım hastaneden bilgi alabilirisniz
Hangi hastaneden aldınız paketi İzmir’de mı oturuyorsunuz
Gittiğim doktordan memnunum ama normal doğum yapmak istemiyorum açıkçası o yüzden
Bende devlet ozel arasinda kaldim ama devlette esimi almiyolar özel de yapicam o yüzden
Aynen öyle muayene olurken bile kimseyi almıyorlar eşimi bile
Evet eşimin cok yüzü düşüyordu özel de girip görüyor benim unuttugumu bile soruyor tek benim degil bu cocuk sonuçta dogumdan sonra da esleri almiyolarmis
Merhabalar. Maddiyat konusunda olmasa dahi sana bazı bilgiler verebilirim. Özel bir hastanede ameliyathane hemşiresiyim. Özel hastane bebeğinin ilk anlarını fotoğraflatmak (alanında sertifikalı kişiler tarafından) için güzel bir seçim. Ayrıca burada anne ile bebek birlikte odaya çıkarılır ve babanın tepkisini görebilirsin. Doğum olarak bir kaç seçenek mevcut. Prenses doğum dediğimiz belden kateter takma işlemi ile ağrısız normal doğum yapabilirsin. Ve doğum sonrası ağrı kesiciler bu kateterle yapılır. Ekstra sana acı veren iğneler olmaz spinal dediğimiz belden uyuşma ile sezeryan olabilirsin. Yine bebekle ilk teması kuruncaya kadar uyanık kalıp sonrasında uyutuluyorsun. Belden aşağı yaklaşık ameliyat sonrası 2 ile 4 saat arasında hissetmiyoruz ve ağrı sıfır. Bu süreçte dilediğin gibi bebeğimle ilgilenip emzirebilirsin. Ameliyat sonrası tüm süreçte aileniz yanınızda olabiliyor. Genel anesteziyi anlatmak istemiyorum çünkü hiç önermiyoruz mecbur olmadığımız sürece
Devlet hastanesi beni çok yordu kalabalık sonuç için tekrar gitme eşim içeri giremiyordu sinirlendi tuttu kolumdan özele gittik kafamızdaki bütün soru işaretlerini doktor anlattı bebeği en ince detayına kadar gösterdi anne baba olduğunuzu hissettiriyorlar gerçekten ve 7 24 mesaj atabiliyorum doktoruma buda büyük bı avantaj samsun Büyük Anadolu hastanesi bu arada hastanem 32 haftadayiz az kaldı
Genel anestezi neden önerilmiyor ki hangi durumlarda yapılıyor? Açıkçası ben doğumdan çok korkuyorum normal doğumu düşünmüyorum sezeryanla doğum yapmak istiyorum
Aynen devlet hastanesinin dezavantajları çok yeterli imkanım olsa direk özelden başlarım buradaki özel hastanelerin fiyatları fazla geliyor açıkçası kafam çok karışık
Melike hanım genel anesteziden uyandığınızda ağrıyla uyanıyorsunuz ve bulantı kusmalarınız olabiliyor. Bu süreçte bebeğinizle ilgilenmeniz daha da zorlaşıyor ilk emzirme süreciniz ağrılı olabiliyor. Sezeryan olsanız dahi spinal anestezi her zamanok daha konforludur
Birkaç yerde okudum sezeryanden sonra karna bastırma gibi şeyler oluyor mu ayağa kalkarken çok ağrılı olabiliyormuş sondayı anestiyi verdikten sonra mı takıyorsunuz nasıl oluyor