Organik pamuklu ve uygun fiyatlı kıyafet link istiyorum

Alıpta memnun kaldığınız pamuklu zıbın,tulum,yenidoğan, vs link atar mısınız ?

Merakımı mazur görün de neden en kaliteli? Ve neden e bebek

Trendyolda olabilir aslında onu da yazacaktım şimdi organik pamuklu istiyorum o yüzden kaliteli pamuklu ve tabi uygun fiyatlı arayışındayım :joy:

@Hamiş4 hanimiş bebeğim var Instagram da ordan bakabilirsiniz

1 Beğeni

Fiyatı çok uygun ama o kadar güzel kü ben hem kıza kollusunu hem sıfır kollusunu aldım pamuklu çok çok güzel mağazalardakinden daha güzel bu arada ilk defa böyle link veriyorum sizde faydalanın diye

1 Beğeni
1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart:

Ben aldım ama daha yikamadim ama baya kaliteli duruyor Instagram dan aldım

1 Beğeni

Rica ederim canım ben uygun diyr iyi olmaz dedim ama İnan e bebeğe civile bin basar kesinlikle al derim

1 Beğeni

Hangi siteden aldın paylaşır mısın oraya da bakayım iki yerden de alırım hangisi güzelse ordan devam ederim

Canım kaliteli birşey arıyorsan organik ve pamuklu pahalı gelebilir ama little gusto markasını öneririm çok güzel dokusu falan tam bebek cildine göre

1 Beğeni

Canım genelde bebek kıyafetleri pamuklu oluyor zaten pazardan alsan da mağazadan alsan da öyle, fakat organik pamuk istiyorsan onların fiyatları Bi tık daha pahalı genelde avm lerde de mutlaka mağaza oluyor organik ürün satan

LC Wakiki den alıyorum çoğunlukla çevremde öyle büyük bebek mağazaları e bebek civil gibi sürekli çarşıya da çıkmak zor olduğu internetten güzel güvenilir yerlerden almak istiyorum görerek alma taraftarıyım ama zor oluyor sürekli çarşıya çıkmak

Trendyolda mı?

Evet orda da var kendi internet sayfasida var

Siz kaç haftalıksınız bitti mi alışverişiniz?

Size mi dedim başka arkadaşa mi tam hatırlamıyorum da prenses bebeden aldım ben hepside çok güzel geldi ve çok uyguna aldım 15 parça aldım

Ben doğurdum canimm :face_with_hand_over_mouth: