Çevremde ordan alan var onlarda çok memnun sağlıkla giysin inşallah
Darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah ALLAH bağışlasın
Amin canım inşallah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı bize inşallah kaçıncı haftada doğum yaptın
Teşekkürler canım Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin inşallah 35+5 haftada doğdu
Aminnn neden erken doğum oldu
Bir neden yoktu aslında 4 gün önce nst ye girmiştim sancım falan hiç birseyim yoktu kasılma vardi hafif bebek içeride kendini sertlestiriyordu ondan hastaneye gittim nst de doğum sancılarım çıktı durdurmaya çalıştılar durmadı nabzım falan yükselince sabah doğuma alındım
Bebek nasıl ya peki küvesde mi sertleşme olduğunu nasıl biliyorsunuz
Evet küvezde kaldı 1 hafta cigerlerinde sis olduğu için entübe olmuştu şuan 5 ayı doldu gayet iyi bir sorunumuz yok çok şükür. O sertlesmeyi anlıyorsun bebek karnında bir yere toplanır kendini kasar anlık ise sorun yok ama uzun süreli ve geçmiyorsa büyük ihtimalle kasılma ile birlikte sancı da vardır
Benimde bebek sertleştiriyor kendini günde bi kaç defadan fazla saymadım ama birde kasıklarımda ağrı da oluyor o esnada benimde mi sancıdır ?
Korktum şimdi pazartesi günü randevum var doktora söyleyim nst ye bağlar mı acaba 29+3 olucam pazartesi günü inşallah normalde 32 haftadan sonra nst bağlanıyormuş da sancı mıdır acaba nasıl anlayacağım
Bu haftalarda normal bebek yer açıyor kendine o yüzden olur diyorlar öyle uzun süre sertleştirmiyor kendini bi kaç saniye sürüyor yani bir dakika bile değil normaldir değil mi
Yani ben sancı çok hissetmedim sancım nst de çıktı ama sertlestigi zaman elinle ovaladiginda geciyorsa korkma benim ki hiç geçmiyordu sabaha kadar bir yerde toplanıp kaldı hareket etmedi kendini itirip durdu ve çok sık tuvalete gittim hatta tuvaletten çıkamadım
Evet ovalayınca geçiyor yinede doktora söylerim zamanında gelir inşallah sağlıkla
Zamanında gelsin inşallah doktoruna sor nst istersen belki nst girebilirsin ben erken girdim nst ye 28 ncı haftada girdim çünkü benim 28 ncı haftamda da bebeğimin hareketleri azalmıştı o sıra nst de kasılmam çıkmıştı onda da günde 1 tane fitil alıyordum onu 2 ye çıkarmıştı sonra azalmıştı kasılmalarım
Doktora söyleyim bende hayırlsıyla sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🫶🏻
Vaktinde ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım
Amin amin inşallah ALLAH razı olsun cnm seninkini size bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun