Kızlar 28+2deyim. Hindistan cevizi yağlı nemlendirici çatlak önleyici krem kullandım bunlari duş sonrasi ve yatarken yine de karnımda farklı yerlerde kısa kirmizi çatlaklar oluştu devam ediyorum kullanmaya ama bazıları genetik diyor ondan mı boyle oldu acaba kullanıp çatlak oluşan var mı sizde de
Doğumdan sonra kullansam geçer mi beyazlamadan
32+2 deyim hiç çatlamadım bio oil diye yap var onu kullandım ama sürekli kullanmamıştım
Kız kardeşim de hindistan cevizi yağını kullandı cok catladı
Onu gördüm bende ama kullandıklarimda hamililerin tavsiye ettiği kremlerdi bende böyle oldu çok kullandığım halde
Onu kullanın isterseniz belki faydası bu vakitten sonra olur
Onun dışında bir tane daha kullandım çatlak önleyici çok da iyi yorumlar vardi
Bundan sonrası ya da iylesmesi için olur mi acaba alsam
Bence olur cunku dediğim gibi bende hiç çatlama olmadı aksine kız kardeşim h.cevizi yağından kullandı 9 ay boyunca fazla fazla catladı
Bende onu alacaktım bunları önerdiler keşke alsaydım neyse artık. Peki doğum sonrası için biliyor musunuz kullanınca geçiyor mu çatlaklar Sizden de yorum bekliyorum tecrübeli annişler @NURAN @Elif53
Onu hiç bilmiyorum canım ama kardeşime sorarım
Tamamdır teşekkür ederim doğum yapanlar yazar bakalım
İlk hamileliğimde sade vaseline vecbadem yağını karıştırıp kullandım ve hiç çatlama olmadı… ama catlakar doğumdan sonra geçmiyor diye biliyorum arkadaşlarım öyle demişti
Bence vucutla alakali bisey ilk gebeligimde son ayda resmen catir catir catladim ama karnimin on tarafinda hic yok yan taraflarim catladi kremde kullandigim halde suan 13 haftalik hamileyim catladi catliycak okadar cok kasiniyoki yine ayni yerler tabi krem yag da kullandigim halde mesela annemde bi tane catlak yok köy yerinde nerde krem bulsun bence tamamen vucudumuzla alakali
Bende öyle biliyorum kullanırım yinede bakalım rahatsız edici duruyor bakınca karnimizda çıktı ya iyice ondan mı bu kadar belli oluyor diyorum geriliyor ya
Bende artık öyle düşünüyorum kullandiklarim tavsiye edilen ürünlerdi bunyeyle alakası var demekki. Sizin geçti mi doğum sonrası
Ya mesela ben küçükken biraz kiloluydum… ve cocuklugimdan kalma belimde çatlaklar var… geçmedi geçmez de diye düşünüyorum
Bence en iyisi kantaron yağı ve sıkılaştırıcı krem ben ikisini kullanıyorum çok şükür çatlağım yok
Ben losyon ve medosocol kullanıyorum cildiye doktorum yazdı başka bir şey almana gerek yok dedi. Çok gergin olmasına rağmen çatlak vs yok Allaha şükür
Dünyanın kremini de kullansanız ennn kaliteli yağıda kullansanız çatlamaya meyilli cildiniz varsa her türlü çatlıyorsunuz kaçışı olmuyor maalesef