Önlem alsamda çatlağım oluştu sizde nasıl durumlar

Benimde bacağımda belimde var çok kilo alıp verdiğim için geçmedi şimdi bunlar beyazlamadan geçer diye düşündüm kullanırsam ama kalıyormuş genelde

Bence bu genetikten kaynaklı bir şey benimde daha hamileliği öğrenir öğrenmez kalçamda ve bacaklarımda çatlaklarım oluştu karnımda hiç olmadı ama kalçam ve bacaklarım çok fena olmuştu

2 Beğeni

Sıkılaştırıcı krem iyiymiş spor yapanlar da kullanıyor kilo alıp vermeden dolayı zamanında almadım önceden kalma çatlağım da var

Maşallah iyi gelmiş demekki bünyeye de uyum sağlaması önemli

Deriyle alakalı durum çatlayan çatlıyor çok engel olunamiyor. Benim de çok arkadaşım bir çok şey kullanmasına rağmen çatladı. Hiç kullanmayıp da catlamayanlar da var.

1 Beğeni

Bence de bunyeyle alakası çok. Önceden kullanmadım vardı kilo alıp vermekten dolayı şimdi kullandım yine var

1 Beğeni

Doğumdan sonraya kantaron yağı al sür bende hindistan cevizi yağı kullandım bebek yağı çatlama yok şuan ama kaşıntı çok oda çok düzenli kullanmadım sadece karnımın altında iki tane uzun kırmızı çizgi var çatlak mi yaramı bilemedim

1 Beğeni

Dene bakalım :blush: olur ya belki işe yarar

1 Beğeni

Benimde kırmızı mor çizikler var doğumdan sonra kantoran yağını birde sıkılaştırıcı kremi denicem tavsiyeler üzerine bakalım geçer inşallah

Bence kremler bibhalta yaramiyo anca gerginlikten oturu aciyi,kasinmayi hafifletiyo yoksa catlamayi onledigi filan yok. He varsa ben sunu kullanndim asla catlamadin diyen gebeligimizin basindayiz henuz soylesin bari daha fazla catlamayalim :sweat_smile: genetik oldugunu dusunmuyorum. Trendyoldan 2farkli catlak kremi aldim sabah birini aksam otekini surdum gene catladi gane catladi verilen paralara yazik nemlendirmek icin beles yontemlerde vardi :rofl::rofl:

2 Beğeni

Lierac nivea vücut sütü bademyağı zeytinyağı bebeyağı İncia striacare. Hepsinide düzenli kullandım ama yinede aşırı çatladım. Bünyeye çok alakası var kesinlikle.

Ben hiç catlamadom ya… çok şükür Rabbime :blue_heart::blush:

2 Beğeni

Bioil al canım

1 Beğeni

Bn de doktora söyledim bana nemlendirici sür dedi neyseki morluklar biraz hafifledi :woman_facepalming:

1 Beğeni

Malesef catlak dogum sonrasi gecmiyo geciyo diyenlere bakma canim 9 sene oldu dogum yapali o catlaklarim hala duruyo

@Elif41 evet maalesef İstisnalar olsa da kaideyi bozmuyor o çatlaklar ne yaparsak yapalım oluşuyor :persevere: ama öyle olsa da su tüketimini ve vücudu sürekli nemlendirmeyi ihmal etmemek gerek tabi ki

1 Beğeni

Tatlı badem yağı kullanıyorum ama çatlağım oldu malesef ama kullanmaya devam ediyorum

1 Beğeni

Bio oil bende var amma çatlak oluştu :disappointed:

1 Beğeni

Hızlı mı kilo aldınız