Hamileliğiniz de hangi duaları ve süreleri dinlediniz ben Meryem süresini biliyorum bide el mübdi el musavvir zikirlerini okuyorum her gün
Meryem süresi Yusuf suresi Kur’an’ın tamamı bebeğe her türlü şifa ve maddi manevi her türlü gelişim destek ve yaşam tarzidir çünkü her bir harf arasında bir sır ve nur saklıdır aynı şekilde Allah’ın isimleri de aynıdır.Buyuk Cevşen okuyabilirsiniz büyük Cevşen deki özellikle tahmidiye duası hastalara şifadır küçük Cevşen okuyabilirsin sık sık salavat kelime-i tevhid kelime-i şehadet bol bol okunabilir Hizbul-kuran okuyabilirsiniz kurandaki en tesirli yerlerin birleştiği kitaptır Kur’an okumakla birlikte mealini de bir sayfada bir okuyabilirsiniz istiğfar duası bol bol okunabilir
Elimde bir kitabım vardı orda hamilelikte okunacak belli başlı ayetler vardı hamilelik öncesi hamilelik süreci doğum kolay olsun gibi gibi şuan evimde değilim bir gün eğer uğrar isem muhakkak size de atacağım
Teşekkür ederim bebeğimin böyle çok daha sağlıklı olduğunu hissediyorum okuyorum dinliyorum araştırıyorum sureleri ruhum rahatlıyor kötü düşüncelerimi unutuyorum
Elhamdülillah Kalpler yanlizca Allah’ı anmakla huzur bulur
Hergün dinliyorum bu sürelrri
Ya Rahman ya rahim ya halik ya bari ya Rezzak Dr Ayşe Duman in kolay doğum kitabından.
Rabbi yesir velatu esir rabbi temmum bil hayr
Summe selile yeserahu da kolay doğum için zikir
Meryem ana otunu duydunuz mu kızlar hiç doğum esnasinda açılma için ?
Ben duydum doğuma giderken birinden rica ediyosunuz duasıni okuyup suyun içine koyuyor açıldıkca rahmin de açıldığı doğumun kolaylastigi soyleniyor
normal doğum için galiba ama nasıl oluyor kullanıyor bilmiyorum bide nerden teymin edicez
Teşekkür ederim
Bende dinliyorum ilk ayindan beri
Meryem süresini hamile olmdan öncede dinlerdim şükür hamilelikte de dinlemek nasıl oluyor
Lokman hekimlerden kolaylıkla bulabilirsin Meryem Ana otunun yanında tekli sayılarda doğuma yakın günde 3-5 hurma yemenizi de tavsiye ederim çok şifalı ve anneye yardımcı olduğu hakkında bir sürü yazı okudum ki Peygamber efendimiz sav de söylemiştir hurmayı
Evet oleymis yaa aslında benim görümcem doğum esnasında onu birisi vermişti suya koymuştuk süre falan okumustuk doğum olana kadar sürekli okumustuk sonra da doğumu gerçeklesmisti. Aktarlarda falan varmıdır bilmiyorum ki ben bı umreye giden birinden istedim olmazsa aktarsa falan bakarım artik @Damllla
Evet onu bende duydum canım hurmayı @AcizBirKul
Teşekkür ederim hurmayı son ayda yemeye baslayabilirmiyişiz
Şimdi alsak saklasak ur mu kii yada son ay alıp doğum çantasına koymak daha mı iyi olur
Alabilirsiniz bence, doğum çantasına koyabilirsin de onu o an akıl edip suya koyacak okuyacak biri olması lazım onu da ayarla