Okunacak dualar sureler nelerdir

Zaten kuru bı ot bence alınıp saklana bilir diye düşünüyorum yaa :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Haha en önemlisi o zaten onu suya koyup okuyacak bol bol birisi :joy:

1 Beğeni

Bunuda eşimize yaptirsak daha mantıklı manevi bi ayrı destek olur :upside_down_face:

Valla yaparsa gerçekten çok güzel olur senin içinde dediğin gibi manevi destek​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah’ım hayırlı eşler nasip etsin herkeze benim eşim söylersem yapar :smiling_face:

2 Beğeni

Gebe okulundaki ebeden duydum. Hemşire arkadaşlarında denemişler. Gerçekten de açılma olmuş. Ben bugün aldım. Nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorum. Ama inanarak deneyeceğim İNŞALLAH

1 Beğeni

Ne güzel ya benimde görümcede birisi vermişti tesadüfen kullanmistik bencede işe yaradı ya o yüzden de bende istiyorum ya tabi rabbim bilir en doğrusunu inşallah bizlere hayırlı kolay doğumlar nasip eder canım inanıp Allah’a teslim oldukdan sonra en güzeli olur allahin izniyle :smiling_face_with_three_hearts: @Kader1 senin kaç haftalık bebiş canım yakın mı doğum

El musavvir celle celalühü. Sağlıklı ve yüzü güzel olması için elini karnına koyarak okuyablirsin

2 Beğeni

Aminn hepimizin doğumu kolay olur İNŞALLAH. 29 haftalık olduk​:heart_eyes:

2 Beğeni

Aminn canım benim amin oo maşallah adim adım sona yaklasiyorsun :smiling_face_with_three_hearts: @Kader1

Teşekkür ederim canım benim aklımda bulunsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende çekiyorum bunu :blush:

1 Beğeni

Evet çok şükür az kaldı. Seninki ne kadarlık oldu​:smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlısıyla kavusalim bebislerimize inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts: bende 20 hastalığım :blush::blush:

MAŞALLAH. Yarısı bitmiş:smiling_face:

1 Beğeni

Evet ya ama sona yaklastikca korkum heycanim artıyor ya :joy::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni