Sorma canım ya.Morarmadik yer kalmadı.Hadi bacaktan kendim yaparım da koldan nasıl yapcam.Bide iğnenin ucunu dipine kadar deriye ssokmayayim.Kolun dışından yapıyor eşim.Yani dirsekle omuz arası hemşire öyle gösterdi.
Ben gobekten baska yerden vurmadim valla bilmiyom nasinoluyo gobektende ilk tup bebek tedavimde morartiyodum sora elim alisti hele bu son seferki tedavide gunde 4igne yapiyodum artik gobegim kevgire donmustu ama hic morartmadim
Valla ben ıgne kutusu bile gormuyorum ayaga kalkmam yasak esimde arkadasi eczaciya guvenmis okumamis belki bilmem.anneside hemsire dolaba koy deyince sorgulamadi demek allahtan benim morarmiyor daha 3 ayim var fakat denicem dediklerini hep sag kol nereye kadar
Bence kimse eczaciyada hemsireyede sormamistir igne ya düz mantikla koymuslardir dolaba die dusunmek istedim yoksa sagligimiz kimlere emanet he senin kaynanan hemsireee gecmis olsun
Bide ben antalyadayim ev sicak diyemi dusundu bilemicem yarindan itibaren el atayim bu ise esim çok dikkatlilidir aslinda annesi deyince sorgulamadi galiba garibim
Kac haftaliksin.? Ayaga kalkman yasak ya sendemi tup bebek yaptirdin.?
Maşallah gerçekten helal olsun sana okadar iğne vurulup hiç morarmasi her yiğidin harcı değil.
Ben anlamadım havasını alsamda morariyor,almasamda.Hadi biz vurmayı bilmiyoruz da morariyor desem,hastanede sağlık ocağında hemşireler vurdugundada morardı hep.Ozaman morarması büyük ihtimalle ciltle alakalı.
Kutusunda olup direkt gunes gormedikce no problem dolaplardan birine koy ama sogutucu ozellihi olmayan bi dolap olsun
Yok benim rahim agzi yetmezligim var dikis atildi …27+3 oldum cok şükür. Senin kac hafta oldu
Begum sen nerdesin bacim istanbuldami ankaradaymisin uygulamali gostertiyim dicektim
Yok tatlım Ankaradayim.
Yani çok iyi olurdu ama İstanbul nere,Ankara nere
Cok kolay aslinda hemsireler ole yapiyo bole yapiyo die dusunme bak evin ole biyerdeki kanuni sultan suleyman egitim arastirmayla cerrahpasa nin yeni tasindigi yerle tam ortada kanuniye gidiyom basit bi adet agrisina novalgine vursunlar die bacagi birakip cikiyom yada kan aliyolar icerde tam tur döndürüyo igneyi morarinca obur kola geciyolar 2009sml mezunuyum en son 2,3sene once gittigimde 3hemsire birden kan alamadi eroinmanlar gibi oldum napalim damarin ince diyolardi ellerinden aldim el bileginden tık diye girdim aldim kani ciktim dahada gitmedim cerrahpasa ya gidiyorum ignenin girdigini bile hissetmeden kani aliyolar cikiyoeum
Oyyy maşallah sana.Tatlim okadarda olsun sml mezunuymuşsun sen.Ben hayatımda bu yaşıma kadar ne kendime nede bı başkasına iğne yapmadım.O yüzden hemşire nasıl tarif ettiyse gosterdiyse o şekilde yapıyoruz.
İyide yani hali hazirda calisan birinin eli ile yillar once mezun olan biri birmi olur ben mezun oldum 2snee filan calistim bitti gitti
Kız ben iğneyi görünce fenalaşıyorum bir de yaptığımı düşünemiyorum Normalde iğneden hiç çekinmem ama şu 2 haftada vücuduma giren iğnenin sayısı belli değil tik oldu bende artık
Bacim kim dedi sana ikizlere gebe kal biz tedaviylenbbeceremiyoznsenin yaptigini
Begüşssssş naptin dediklerimi uyguladinmi morariyomusun hala yoksa enjeksiyon kolaylastimi
Cok kolay ve acısız oluyo
Kuzum oksapar raporlu olunca eczaneye para ödüyomusun