Yok yok ole sey olurmu tabi gidip hemsireyede tam yerini sorucam ogrenicem.ben sporcuyken vucut gelistici igne vururdum hep karnımdan tabi ozaman bebek yoktu korkmazdim
Ohooo bide bana gobekten yapmaya korkuyom diyo sen bizi cebinden cikarirsin bebege kadar icerde 7kat var sen merak etme
Bana hemşireler hastanede yaptı hepte dış koldan sag ve sol olmak üzere heryerım mosmordu
Yawrum hemsire var hemsirecik var kanuni sultan suleymana git basit bi agri kesiciyle koturum ediyolar adami guya egitim arastirma ama is bilmeyen, okul okumaktansa 6aylik kurs bitiren biyerlerde amcasi olan atandi hep
Dis koldan yapiyosa hemsire kolun ardina dogru kasin bitip etin basladigi yerden sıkar deriyi genisletip altina girer ama kırmızı renkli bi kan sulandirici var onu hususi kas icine yapiyolar
Rapor çıkardıysanız yazar tabiki de. Bende kullanıyorum yazmak zorunda aile hekimi
1 haftadır oksapar yapıyorlar mahvoluyorum kızlar. Allah’ım hamileliğin başından beri yaptıran herkesin yardımcısı olsun. İğneyi gördüm mü ağlayasım geliyor.
Sen nasilsin hastanedemisiniz hala 27 hafta oldunuzmu 🩷
Hala hastanedeyiz canım. Allahım nasip ederse çarşamba günü 27 haftalık olacağız
30 u da gorecez insallah
Kendin yapsana bacim inanki elin alisana kadar aciyo sora hic hissetmiyon bile
Şuleeee kız oksaparı gunde 1yapmiyonmu sesin cikmadi acidimi acimadini yapabildinmi yapamadinmi
Evet ama ben sabah yapiyorum yarin sabah denicem cesaret edebilirsem bide ben kendime hayatta vuramam esim yapiyor
Sporcu ignesinide baskasi mi yapiyodu onun ignesindennkucuktur oksaparin ignesi bea
Onuda esim yapiyordu zaten biz spor sayesinde tanismistikyok ayni insülin ignesiyle yapiyorduk kucuk igne aslinda ama oskapar acayip yakiyor vurmakta sorun yokki
Oksapar yakmaz… buzdolabinda mi sakliyosun sogukken yakiyo bide havasi alinmadiginda hee bide kas icine vurunca
E bize herkes dolaba koy diyor eczacidan doktora kadar
Yawrum diplamalarini sor sen onlarin bi bakkaldan mi almislar… hic degilse icindeki prospektusu okusan ya hormon ilaci degilki bu hangi kan sulandirici dolaba konurki cikar onu ordan icine sinmiyosa bile dolapta sakliycaksan vurulmadan 5-10dk once cikar avcunda isit ole vurul
Oksapari ben 3 aydır oluyorum.Normalde eşim kolumdan ve göbeğimden havasıni alıp yapıyordu.Hastaneye yattigim da hemşireler hiç havasını almadsn direk vuruyorlar.Havasini alsanda almasanda vurdugumuz yerler mosmor.Bide doktor göbeğimdeki morlukları görünce göbekten olmayı yasakladı.Sezeryanda sıkıntı yaratır dedi.Bacaklardan ve kollardan olmaya başladım.Bacagima kendim yapıyorum koluma eşime.Hatta doktor bigun sağ bacak,2 gün sol bacak,3 gün sağ kol,4.gun sol kol şekilde sırayla yap dedi.Bana hiç buzdolabında sakliycaksin denmedi.Dogumdan sonrada 6 hafta daha kullancakmişim.Ama kollar bacaklar mosmor.
Bacım 3aydir dart mi oynuyon kendinle bak yukarda 2yorumda bi tarif ettim dedikleriminyap Allahin izniyle hic morarma filan olmaz bide igneyi bastirmasin sana yapan kisi igne capi kadar deri altina batsin yeter igne yapma bitince 10saniye filan sora yavas yavas cekin igneyiki sıvı disari gelmesin