Oksapar raporlu igne

Oksapar igne kullaniyorum raporum var aile hekimi yazar mi

Rapor varsa yaziyo.igneyi vurmadan once havasini aliyosun dimi bacim

Evet havasini aliyorsun tabiki yoksa agritir

Almayan,hava oldugunu bile bilmeyen cok kisi varda sormak istedim :slight_smile:

Ben de enoks kullanıyorum havasını alıyordum ama doktorum havasını almamam gerektiğini söyledi hatta içinde hava yoksa biraz hava çekmem gerektiğini kendisi söyledi Neden olduğunu ben de anlamadım bu konuda bir bilginiz var mı Sadece enjekte ederken havayı arkaya bırakıp önce ilacı enjektif dedim Sonra havayı gönderirsen ağrısı acısı daha az olur dedi ama havasını sakın alma dedi Ben de şaşırdım çok fazla mor oluyordu vurduğum yerler doktorun dediği şekilde yapmaya başladığımdan beri hiç morarmıyor Sadece bu etkisini gördüm bilginiz var mı sizin bu konuda

Oksaparda havasini almassan morartiyo bacim ilac markasi farkli ondan olabilir

Ben havasını alıyorum yine morariyor havasını almıyorum yine morariyor ten ile ilgili herhalde :joy:

2 Beğeni

Gobekdeliginden yaklasik 4parmak oteye yanlarina dogru ve kaslarin olmadigi yere denk getircen bacim kas icine denk getirirsen morarir kazayla buzdolabinda filan saklar tutar sogukken vurursanda morarir kutu icinde prospektus ve orda ignenin vurulma,saklanma kosullari var gorsel ile anlatmislar bi goz gezdir

Merhaba ben de kullaniyorum sadece sag koluma vurabiliyorum sol kolum cok aciyor gozumden yas geliyor resmen.nereden vurdunuz siz .2 aydir vuruyor esim daha 3 ayim var​:face_holding_back_tears:

Bana doğumdan hemen sonra vermişti doktor. 5 gün kullandım yanlış hatırlamıyorsam Bakalım bu doğumumda verecek mi Bugün doğum yapan hastalarıma veriyorum demişti

Kız ben bilmiyodum kımse soylemedı ondan acıyodu demekki

Göbek tabiki oksapar göbekten yapilir hatta alt kisimdan simit denilen yerlere ama dedigim gibi gobek deliginden 4parmak yanlara KOLDADA GÖBEKTEDE OKSAPAR KAS İÇİNE DENK GETİRİLMEZ ACİR,AGRİR,MORARİR VS. Ve minik bi tavsiye igneni kendin yap can acina gore yavas yavas itersin pistonu ama baskasi senin canin nekadar acidi bilmez basiverir dogal olarak he bide dart oynar gibi saplama igneyi kendine hafif caprazdan gir deri altina ben otururken vuramazdim ayaktayken cok rahat vururdum elim alismisti artik

Valla sorana anlatiyom hep bacim ama bugunku gibi formumda degilsem ustume vazife degil banane diyip susmuslugumda oluyo​:sunglasses::rofl: tup bebek annelerine sorun siz boyle seyleri kisa sure kullanmadigimiz icin ogreniyoz heryolu

Ayy yok göbekten yapamam hic cok kasarim kendimi ben .hemsire dedi kol bacak gobek ben bi tek koldan yaptim bacagi denediysen sorayım dedim​:smiling_face_with_tear:

Kas icine yapma…! Koldan da yapiyosan ic koldan yap bari kas kolun dış kısmında malum

Esim youtubetan video izleyerek yapiyor kolun yumusak yerine :grinning:benim morarma falan yok allahtan ama doldu kolum iyice . Hamileyken nasil karindan yapiyorsunuz helal olsun

Karın heryerden daha kolay ki denesen kendime iskence cektirmisim dicen iste

2 Beğeni

Kolunun dolma sebebi ilacin vucuda yayilmamasi iste nekadar video da izlese demekki olmayinca olmuyo :crazy_face:

Ayy gercektenmi ben denicem ozaman biz daha acemiyiz valla cok sagol :pray::grinning:

1 Beğeni

Gelisine gobegine vurup aciyinca burda bana sitem etme ama yukarda tarif ettim onlari uygula mutlaka

1 Beğeni