Oksapar 0,4 ihtiyaç(çözüldü)

Bugün acilde yazdırabildim.Bir arkadaşın tavsiyesiyle.Çok teşekkür ederim hepinize cvp yazdığınız için tatlış anneler​:purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Oksaparin müdavimlerini de kullanabiliyorsun canım onları da araştır sor ben çok acittigi için öyle yapmıştım. Clexane kullanmıştım bende oksapar yerine. Doktoruna danış tabiki önce. Ama oksapar bulamazsan kullanabilirsin diğerini de doktoruna sorarak. Rabbim yardımcın olsun

1 Beğeni

Teşekkürler.Muadilleride olur dediğiniz gibi.İhtiyaç dışı elinde kalanlar olur mu diye yazdım.Rapor çıkana kadr yazmıyorlarmış.Kalp atışı gerekliymiş buda yeni çıkmış:unamused:Artık maddi olarak zorlaştı.Belki uyguna bulurum diye buraya yazdım .Tüpbebek=para para para:)

2 Beğeni

Perinalotoye görünün benim de ilk haftalarda kalp atışı duyulmadan başlatmıştı doktorum raporda çıkarttı

1 Beğeni

Rabbimiz yardımcın olsun canım bilmez miyim çok pahalı iğneler ilaçlar :palms_up_together: Rabbim güç versin

Rabbim yardım etsin inşallah akşam üstü gördüm mesajını bende 8 yıl çocuk sahibi olamadım şimdi mucize gibi birşeyle hamile olduğumu öğrendim bugün tam 39 haftalık olduk sna oksapar için yardımcı olmayı çok istiyordum doktorumu aradım senin için iğne yazarsa sana göndermek istedi yordum doğumum olacağı için malesef imkansız dedi bende 6 haftasında beri kullanıyorum eşimin sigortasi olduğu için çok uyguna alıyordum üzüldüm çok yardımcı olamak istiyordum tedavilere çok para gidiyor ister istemez insan zorlanıyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle

2 Beğeni

Bu dediğiniz ne zamandı? 2024 te değişmiş yönetmelik bildiğim bu.Ben de 2022deki gebeliğimde hemen çıkartabilmiştim

Ne iyi kalplisiniz​:purple_heart: Düşünmeniz bile güzel.Bugün acile gittim ve durumu anlattım dr saolsun 1tane yazdı.10 gün sonra tekrar yazacak rapor çıkana kadar.Bir arkadaş bu şekil olur diyince gittim çok şükür çözdüm.Güzel kalplernizden hepinizi öpüyorum.Allah herkesin evladını sağlıklı,huzurlu büyütmeyi nasip etsin

1 Beğeni

Canım ben buayosta çıkarttım hatta doktorum dediki hamile kalmadan gelseydin ben o zamandan naslatirdim dedi kalp atışı duyulmadan rapor çıkarttı

Yaa heryerde kalp atışı başlaması lazım diye okuyunca ne yapacağımı şaşırdım.Cevabınız çok iyi oldu.Peki hangi bölümde çıkarttınız? Birde özel mi devlete mi gideyim?

1 Beğeni

Ben samsun ömü universte Hastanesi’nde yazdırdım yarı devlet yarı özel ama devlet Hastanesi’nde yazdirabilirsiniz perinalatojiye gidin normal kadın doğum doktorum yazmamisiti benim özel sigorta destekli yazmayabilir

Tabi benim yarı özel yarı devlet olmasının sebebi ben öğretim üyesi uzamn doktor seçiyorum onlar yarı yarıya çalışıyor ondan dolayı siz nerede yaşıyorsunuz

Anladım.perntlg a gitmek için önce kadın doğuma gidip muayene açtırmam lazım.pzt randevu aldım gidip görüşçem.Zaten riskli gebelik grubundayım.Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Evet bazı yerlerde kayıt açma zorunluluğu var dediğiniz gibi inşallah işinizi cozebilirsiniz ben 3 aylık rapor çıkarttım onlar azalinca dün tekrar 3 aylık daha yazıldı raporum olduğundan çok cüzi bir rakamla aldım normlade burda 1 kutusu 1200 TL malesef çok pahali

Evet çok pahalandı.Ben de acilde yazdırdım.133tlye aldm.benm genetik rapordan dolayı tam rapor cıkıyor.Daha öncekinde hiç ücret ödememiyordum raporla.2yıl önce yıllık çıkıyordu.Herşey değişmiş:)

1 Beğeni

İnşallah tekrar yazdırabilirsiniz dediğim gibi zaten riskli gruptaysaniz perinalatoji takipli olmanız gerekir beni normal kadın doğum doktoru muayne etmiyor mesela senin bizle işin yok dedi bı tanesi ben sana faydalı olamam dedi

1 Beğeni

Banada aynısını demişlerdi.pzt hepsini hallederim inşallah

1 Beğeni

İnşallah burayada yazın merak ederim aklım kalmasın inşallah çözebilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yazarım tabi pzt gidicem ne oluyo bitiyo öğrenip yazarım.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için​:purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Allah razı olsun duan için inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım