Oksapar 0,4 ihtiyaç(çözüldü)

Rica ederim ne demek çok sıkıntılı bı süreç sizi çok iyi anlıyorum rabbim emeklerinizin karşılığını yavrunuzun kokusuyla gülüşüyle versin inşallah :heartpulse:

1 Beğeni

Kalp atışı duyunca yazacakmış rapor.Haftaya cuma gidicem kntrole.Haber vereyim dedim.Bitince gene yazacakmıs sonra rapor

1 Beğeni

Hastanede okudum yazdiginizi ya niye böyle olduki acaba benim mesela raporumda sorun çıktı tekrar yazdırdım umarım elinizde ilaciniz vardır insallah haftaya bebisinizinde kalp atisinida duyarsınız :heart_eyes:

1 Beğeni

İnşallah.Şimdilik var ilacım yazdırmıştım.Zaten haftaya kalp atışı için gitçem.Kalp atımı olunca direk rapor yazcam dedi doktor.En azından çözülecek:)Sizinde bebiş sağlıcakla gelsin inşallah.Bütün beişler annesine sağlıkla kavuşsun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiiin amiin cümlemizinki inşallah heycanli bir bekleyiş dimi rabbim rahat ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah cümlemize :heart_eyes:

1 Beğeni

Canım merhaba , okudum ama anlayamadım . Acilde yazdırınca ödedimi ? Nasıl oluyor . Bende tüp bebekle hamileyim ve kullanıyorum rapor çıkartıcam onu araştırıyordum senin yazını okudum , ben bi kutu sağlık ocağında yazdırdım ödedi , ama bundan sonra öderimi bilmiyorum

Rapor olmazsa ödemiyor hatta rapor günü bitmeye yaklaşmışsa da devlet katkısı verılmıyor bende 5 aydır kullanıyorum normal fiystı 1500 civarı devlet katkısız 350 tl yapıyor her kutu raporla ücretsiz

Ben sağlık ocağında yazdırdım karşıldadı, ama tabi bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum raporu nasıl çıkarıcam

Doktorunuz çıkarır sadece

Doktorum özel tüp merkezi sanarım orda çıkmıyor

Eğer size gerek gördüyse yazar mutlaka düşük geçmişiniz mi vardı

Bi boş gebeliğim var düşükle sonuçlanan

İkinciden sonra yazıldı bana