Ocak anneleri

Evetttt sıra size geliyor, ocak annelerinden kimler var bakalım :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

4 Ocak görünüyor. Aralıkta da olabilir ocakta da, kestiremiyoruz hiç. Hayırlısı bakalım :tipping_hand_woman:t3::sweat_smile:

3 Beğeni

27 Ocak olacak İnşallah az kaldı

1 Beğeni

bende ocak 10gorunuyor ama beklemeyip aralik sonuda alabilirlermis karisik​:grinning:

Bende 14 Ocak bugün 35+1iz ama 2 hafta geride bebişim bugün kontrol var 11 de inşallah haftayi yakalar

Geçmiş olsun canım benim bebeğim de zayif bir bebek gelişimi geriden geliyor son durumdan beni de haberdar eder misin? İnşallah haftasını yakalar :face_holding_back_tears::heart_hands:

4 Ocak görünüyor son tarih :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 Beğeni

Az kaldı az 22 görünüyor

28 Ocak görünüyor. Bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek​:smiling_face: gün geçtikçe anne olunca yetebilecek miyim duygusu ağır basmaya başlıyor :heart_eyes:

Tabi ederim canım 11 de kontrol sıra bekliyorum inşallah bebiş lerimiz sağlıklı olur

31 Ocak görünüyor bakalım herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah

1 Beğeni

Hangi doktora gidiyosunuz

Nasip olursa 24 ocak görünüyor tarih. Dün hastanede yattım kontrol amaçlı bir gün hareketlerini hissetmemiştim bugün gayet iyiyiz erken gelecek diye çok korktum ve ilk gebeliğim Allah herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar versin inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım :heart_hands:

2 Beğeni

Ceyhan taşdelen geliyorum canım

İnşallah canım tek temennim​:face_holding_back_tears::purple_heart::palms_up_together:

En son 33 de gelmiştim o zamanda 31 görünüyor du şimdide nts çektirdim şuan perinaroloji gircem ama içimde kıyamet kopuyor şuan

Canım benim Rabbim korktuğunuza uğratmasın. Tüm dualarım seninle. Vaktinde ve sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına :pleading_face:seni cok iyi anlıyorum

Benimkide 40 haftalik dogarsa 25 ocak ama ocak ayının basinda hatta aralik sonunda bile gelebilir diyo doktorlar hem heyecan hem korku cok farkli duygular hissediyorum hepimiz insallah sağ sağlim bebeklerimizi kucagimiza aliriz

2 Beğeni

Canım hiç korkma banada aynısını soylediler benim bebegimde 33+5 şu anda 2 gun once çıktım hastaneden 4 gun yatış yapildi ani sezeryana alabiliriz gibisinden bisürü şey söylediler cigeri gelismemis kafasi kucuk suyu az falan dediler ama korkulacak birsey yok şu anda doktordan doktora da degisiyor iyi bi doktora gorunmeni tavsiye ederim insallah kotu birsey olmayacak sen icini ferah tut