İnşallah canım 2 haftada 200 Gr almış sadece inşallah perinatoloji sonuçlarim düzgün çıkar Allah kimseye yaşatmasın bu korkuları
Benim de 34. Haftada böyleydi işte bakalim bu hafta ne diyecek doktor. İnşallah düzgün çıkar canım benim. Amin
Amin insallah paleontoloji bölümüne gondermelerinin sebebi de iclerindeki supheyi gidermek icin ben perinatoloji boluminde yatis yaptim cunku 4 gun icinde her turlu test yaptilar 2 doz ciğer ignesi bile yaptilar ne olur ne olmaz die ama 4 gunun sonunda icimiz rahat etti aklimizda bir suphe kalmadi en azindan bu ayda normal sadece yeme içmene dikkat et dediler haftada 200 gr alması lazimmis en az benim bebegim aldi o yuzden çıkışım yapildi stres ve yeme icme bozukligu bebegi cok etkiliyor onlara dikkat edersen korkulacak birsey olmadığını görürsün
Söyledik lerin içimi ferahlatti ama 33.haftada geldiğimde de 31 haftalık demişti bugün 35+1 gene aynı sadece 2 haftada 200 Gr almış ilerlemiyor ki bebek
2 ocak görünüyor hayırlısı olsun inşallah
17 ocak da benim oğlan gösteriyor ama belli değil artık ne zaman geleceği hayırlısıyla gelsin de .doktor da bu haftalarda gel dedi çatı muayenesi için tedirgin ve çekiniyorum. Normal mi sezaryen ona bakacak.34+5 bizimkide
Benim de 19 ocak gözüküyor ama biz biraz ölçümlere göre ileriyiz şu an 34+3 teyiz bakalım ne zaman gelmek isterse gelecek bebeğiniz Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin
15 ocak gösteriyor bize de nasipse bir kız bebişimiz olacak ama 15 ocağı beklemez daha erken gelir diye hissediyorum bugün tam 35 haftalık olduk
Ne yaptın kuzum? Gittin mi perinatoloğa
Gittim canım cuma tekrar gidicem birazcık gelişim geriligi var her hafta 2 kez gel dedi kendi doktorumda doğumu erken yapabilir dedi zaten başından beri erken doğum olcak gibi hissediyorum hayırlısı ama içimde hala bir korku var
Bende en son gittiğimde 31 haftalıktım bir hafta ilerde demişti doktor 2 kilo dedi hatta bide baş aşağı dedi
Benim de 7 Ocak görünüyor ama son bir atakla Aralık annesi olabilirim sağlıkla gelsinler
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla dünyaya gelir seni de üzmez. Rabbim gönlünü ferahlatsın
Amin inşallah canım senin de bebisin inşallah haftasını yakalar sağlıcakla alırsın kucağına bu kadar yaklaşmışken doguma sağlıcakla alalım
Benimde 27 Ocak gusteriyor ama bebek iki hafta önde bakalım kısmet ne zaman olur
Amin canım benim Allah razı olsun. İnşallah
Benimde 14 ocak gözüküyor ama aralik 24 doğuracağım gibi hissediyorum gelisimi yaklasik 2 hafta onden gidiyor kizlar özellikle son ayda muz kefis kasar peyniri yemeyi ihmal etmeyin suan 2900 kilosu dün kontrolüm vardı artik her hafta kontrole basladik biz haftaya da nstye baglanicam sanırım korku heyecan stres hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip etsin rabbim
27 Ocak inşallah
Doktorlar gelişiminin önde gitmesinin erken doğum riski yaratmadigini söylüyorlar ama gününü beklerse muhtemelen tombiş bir bebek olur
Evet kesinlikle oyle ama bu sefer normal dogurmam zor olur gibi geliyor bana da hayırlısı olur insaAllah hayırlı zamanda rabbim kucağımıza almayı nasip etsin