34 haftaligiz ebebekten zıbın alacağım da kaç tane uzun kollu kaç tane kısa kollu hangi ayda kaç tane almalıyım sizce ?
Ben 3 tane uzun kol 3 tane kısa kol 0-3 ay grubu 3-6 ay 3 er tane yine aynı şekil aldım denk geldikçe de yine aldım . E bebekten almadım ama baby mallde indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ordan aldım . Trendyoldan da gömlekli takımlar aldım yani atlet tarzı gömleklerden
Bunun gibi yani ve 6 aya kadar kullanacağımız ürünleri aldım uzun kısa kol olarak evimde sıcak diye kısa kol da aldım yani .
Bende uzun kol olarak 0-3 ay 2 uzun kol 3-6 ay 5 uzun kol aldım 0-3 ay 3 kısa kol 3-6 ay 3 kısa kol aldım ama aldığım takımların içinde de uzun kol zıbın(3-6ay) varda acaba çok mu abarttım ya
Bende normal almışsın sende hemrn hemen aynı almışız çünkü ister istemez üstüne çıkar pisliği falan bişey olmasa da durur ne zararı olcak ![]()
Ay kullanmayıp ziyan olursa sinirim bozulur
Hiçbir şey olmazsa uzun kollu zibinlarin üzerine örgü ceket giydiririm öyle değerlendiririm diye düşünüp almıştım
İlk gebeliğim benim ama kardeşlerimden biliyorum yakınen . Bazılarını lekeleri çıkmaz atarsın diğer çocuğa kalır falan kullanırsın be dert etme kendine ![]()
benim tesellim bu en azından kendime
Ay evet lekeler çıkmıyor diyorlar. Peki leke çıkarmak için ne yapılması gerek özel bir deterjan falan aldın mı onun için
Ben baby me leke çıkarıcı deterjanını aldım bebiş ocak gibi doğacak nasipse deneyip göreceğiz ama yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım bende
Bende bakayım teşekkür ederim ![]()
Rica ederim biberon temizliği için de sivenonun temizlik deterjanını aldım . Kıyafetlerini şu anda da dalin bebek deterjanı ile yıkadım sıvı olandan ama sonraki dönemde kullanmak için onu da siveno aldım
Ben ayrı almadım onları ya kendi kullandigimjz deterjanla yıkarım diue
Öyle bi hata yapma kesinlikle yaşından sonra falan belki de başlsrda bebeklerin cildi hassas oluyır doktorlar da öneriyolar bizim kıyafetlerden ayrı ve elde yıkmaa programı ile yıkanmalı kıyafetleri sen bilirsin de normal bizim kullandığımız deterjanlar kıyafetlerde görmesek dahi kalabiliyor bebeklere sıvı deterjan kullanımı daha uygun uzmanlar da öyle öneriyolar yine de sen bilirsin ama dikkat et . Ayrı at yani
Yok ayri atıyorum gunluk yıkama 28 dakikalık oluyor ya hani ona atıp yıkadım ilk kiyafetlerini ama evde kullandığımız sıvı deterjanla yikamistim. Ama riske atmamak en iyisi bende alayım bebeğim için ayrı sıvı deterjan
Aynen kesinlikle dalini kullandım da güzeldi memnun kaldım ben
Sivenoya baktım da şimdi lekeleri çok iyi cikarmadjgjni soyluyorlar
Dalin içeriği en pis markalardan biri sadece adı var. Toz deterjan ya da sıvı fark etmez kendi deterjanımızdan kullanılsın daha iyi dalinle aynı etki yaratıyor fark yok. Toz deterjan kullananlarda 2 kez durulasın kalıntı kalmıyor. Ben granül sabun ile yıkayacam bu kadar da nazik yetiştirilmesin bebeklerimiz şampuan VS doğal içerikli olmalı ama çamaşırlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 2 kez durulama yaptıktan sonra kalıntı kalmıyor. Eskiden beyaz sabunla yıkamış annelerimiz anneannelerimiz çamaşırı da bizleri de hassas davranıp o yapılmasın bu yapılmasın zararlı diyoruz ama eski insanlar kadar sağlam değiliz alerji hep bebekler. Bir uzman olarak söylüyorum bende. ![]()
![]()
Hangi alanda uzmansiniz merak ettiğim için soruyorum ![]()
Nazik yetiştirip yetiştirmemek sizin tercihiniz tabi . Eskiler çamaşırları kaynatırdı bilirim şimdi makina çağı olduğundan içerikler önemli tabiki de . Pis markayı da satışa sunulacağını sanmam kullanan da epey insan var . Herkesin kendi düşüncesi deterjan uzmanı değilim ben yaptığım şekli dedim ilk gebeliğim ve bir anne olarak bunu uygun gördüm araştırdım içime sinen biçimde anlattım ama öncelikle şuna pis buna temiz demeden önce herkesin kendi kanaati saygı duyulmalı. Umarım kimyagersinizdir
Lekeler için ayrı toz aldım yıkama için de siveno aldım yani canım arkadaşım da yeni anne oldu onun tavsiyesi ile aldım deneyince göreceğim bende
Lekeler için bir şey almak şart tabi bende bakinayim içime sineni alayım teşekkür ederim ![]()