Ocak anneleri kaç zıbın aldınız?

Rica ederim :heart::heart_hands:

İçeriğini okuyup araştıran uzman çocuk gelişimciyim. İçeriğini okuyup kimyagerlere sorduğum için içeriği pis diyorum zaten. 20 yıldır bu mesleğin içindeyim. Neden kullanıyorsunuz gibi tepki vermedim yanlış bilgiyi düzelttim ki diğer anneler de ona göre seçimini yapsın. Allah çocuklarınızı analı babalı sağlıkla büyütsün sevgiler.

Bende çocuk gelişimi okudum 2. Üniversite olarak sağlık bakımından bunu kullanın şunu gibi fakülte de bir ders yok sanırım . Amin sizin de bilmukabele iyi dualarınız için

1. Üniversite olarak açıköğretimle okudunuz sanırım açık üretimde anlatmamaları ayrıntıya girme elleri normal. Ben 15 yaşından itibaren lise üniversite örgün okudum yerinde eğitim aldım bu nedenle aklımıza takılan soruları bizzat hocalarımıza sorduk ve bir çok vaka ile karşılaştım. 20 yılımı verdim bu alanda, ekstradan meslektaşlarıma da eğitimlerni veriyorum yurtiçi yurtdışı. Bu kadarını bilmek normal olmalı değil mi? Fakültede evet hocalarımız sağolsunlar ayrıntılı anlattılar ve üstüne de eklemeler yaptık tabi. Ayrıca kimyagerlere sordum diye de belirttim. Kendi kafamdan bu zararlı değil demiyorum. Okuma yazması olan herkes açıp içeriğini okuyup Google dan yazıp ne neye yarar ya da zararlı yazıyor bakabilirsiniz. Ben bilmediğim bir konu hakkında kesin budur diye söyleyip savunmam emin olduğum konuda da kesin konuşan biriyim. Konuyu daha fazla uzatmamak adına iyi geceler diliyorum size :blush: