Ocak anneleri ile doğum heyecanı 👶🏻

Bebişlerimizin güzel bir yıla güzel günlere dogması dielklerimle yeni yilimiz çok güzel gecsin kızlar

5 Beğeni

Çok şükür senin adına sevindim canım benim :two_hearts:

1 Beğeni

Bu sabah gene geldi şuan bir sry yok sadece kasık ağrısı var uzanıyorum :pensive:

1 Beğeni

Ay cuma günü doğum ay çok heyecanlı ben bile heyecanlandim :tada::two_hearts:

2 Beğeni

Daha iyi olursun inşallah canım . Gebelik çok farklı olay insan pimpirik oluyor :person_facepalming:

1 Beğeni

Aynen canım

1 Beğeni

Yeni Yılın ilk bebişii geldi mi Ocak Anneleriii​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Biz 3 Ocak Bekliyoruz Son 2 gün

3 Beğeni

Sağlıkla gelsin annesiii, 2 ocakta da vardı sanırım bir bebişş ama 1 ocak var mı acaba

2 Beğeni

Tesekur ederim Canim benim Hepimiz sag salim Alalim Bebislerimizi kucagimiza Evet @Flz Ablamizin 2 Ocakdi dogumu sizin ne zaman insallah

2 Beğeni

Ay amin inşallah rabbim bu güzel yılda da hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın :heart_eyes: benim günüm tam 31 ocakta doluyor ama ameliyatlı olduğum için normal doğum yapamazsın 20sinden sonra gel sezaryen randevusu verelim dedi doktorum :face_with_peeking_eye:

3 Beğeni

Amin canim İnşallah Saglikla gelsin Bebis İnsallah Kizmi erkekmi bizde kiz

3 Beğeni

Ocak Anneleri Qurbuna Qatila bilirsin istersin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Erkek benimki de inşallah sağlıkla gelsinler artık tüm hazırlıklar tamam heycanla gününü bekliyoruz, senin doğum normal mi sezaryen mi? Evet bende varım grupta :heart_eyes:

3 Beğeni

Bende sezaryan Olucam İnşallah Rabbim Hepimize Kolalylik versin canlarım Sağ salim Alalim Bebislerimizi sonunda Ocak Annelerine geldi sira İnşallah Hepimiz Sağlıkli güzel dogumumuz olur :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

3ocak sabah saat 8de gel dedi dr

4 Beğeni

Zaman azaldikça geçmiyo sanki sağsalim kucagmiza alalim inşallah yavrularimizi

3 Beğeni

İnşallah canim Sizde kac haftalik

3 Beğeni

35+5 olduk canım kasilmalar sancilar girip duruyo bklm

6 Beğeni