Merhaba @ocak-anneleri nasılsınız hazırlıklar bitti mi bir şeye ihtiyacınız var mı? Birbirinizle tanıştınız mı? Ocak ayının ilk bebeğine kavuşan kim olacak?
Benimki ocak sonu nasip olursaa herşey tam çok şükürr heycan tavann
İnşallah çok güzel bir doğum geçirirsin
İnsallah 3 Ocak Dogacak Bebisimiz Sabirsizlikla bekliyorum İnşallah Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Biz de tetikte bekliyoruz, şu iki günü de hayırlısıyla atlatsaydık ocak annesi olmamızın önündeki engel kalkmış olacak
Valizim hazır sonunda nasıl hazırladığımı ocak anneleri iyi biliyor
Hazırlıklarımız tamam çok heyecanlıyım 11 ocakta inşallah doğumum olucak beklemedeyiz
38.haftaya giriyoruz yarın. Heyecanla beklemedeyiz artık Şaka maka sıra bize geldi Allah’ım zaman nasıl hızlı
2 ocakta benim Allah nasip ederse herşeyi hazır kızımın çok önceden yıkayıp utuledim battaniyesine kadar Dünya hali sonra bir sorun olmasın diye iyiki erken halletmisim . Çatlak ağrılı bir dizle ameliyata gireceğim
38 haftalık olduk bugün doğum 13 Ocak görünüyor ama tabi kızım ne zaman gelmek isterse o zamanı bekliyoruz herseyim 32. Haftadan beri hazır Ocak bebisleri bizi hep korkuttugu için erkenden hazırladık şimdi de gelmek bilmiycekler galiba
Her şeyim hazır oğlumun gelmesini bekliyorum uygulamaya göre 4 ocaktır bakalım ne olacak ne zaman teşrif edecek
Amin inşallah canım sağlıcakla kucağıniza alırsınız
Ocak annelerini ayrı ayrı seviyorum çok şey kattılar bana birbirimizin hep yanında olmaya çalışıyoruz buradan @ocak-anneleri hepsine çok teşekkür ederim sizi seviyorum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız
Bizim bebişler heyecanlandırmayı meraklandırmayı çok seviyorlar ben de hazırım ya da hazır sayılırım. Oğluşumu dört gözle bekliyorum ama biraz daha bekle Ocak ayı gelsin diye konuşup duruyorum bazen alınıyor galiba ben de 38 haftalık oldum her an her şey olabilir kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Sakinliğimi korumam lazım
@Leyla1991 bizi sorduğun için sana da çok teşekkür ederim bu uygulamayı çok sevdim sizleri çok sevdim, çevremdeki arkadaşlarıma öneriyorum bu uygulamayı anlatıyorum
Büyük bir sürpriz oldu sonunda hazır valiz İnşallah çok güzel bir doğum geçirirsin canım
Ay çok heyecanlı darısı bizlerin ve bekleyen annelerin başına
Aynen öyle zaman acımasız ama ilk başlarda da ne zaman hareket edecek cinsiyeti ne zaman geçmiyor diyorduk bak geldi çattı doğum zamanı Rabbim kolay doğum nasip etsin herkese
Ay salı günü doğum 2024 ikinci gün bebeği ilk kim acaba merak ettim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım
Hizlisin maşallah canım hayırlısı ile gelsin prenses
Ay valla sizinle birlikte bende heyecan yaptım minikler sağlıcakla gelsinler inşallah
Maşallah kaç haftalık hamilesiniz?
Ahh inşallah apar topar hazırladık vallahi, bizimki geçen hafta sonu korkutunca