Ocak anneleri ile doğum heyecanı 👶🏻

Merhaba @ocak-anneleri nasılsınız hazırlıklar bitti mi bir şeye ihtiyacınız var mı? Birbirinizle tanıştınız mı? Ocak ayının ilk bebeğine kavuşan kim olacak?:baby:t2::health_worker:t2::two_hearts:

Selina Meyer Babies GIF by Veep HBO

7 Beğeni

Benimki ocak sonu nasip olursaa herşey tam çok şükürr heycan tavann :heart_eyes::heart_eyes:

9 Beğeni

İnşallah çok güzel bir doğum geçirirsin :baby:t2::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

İnsallah 3 Ocak Dogacak Bebisimiz Sabirsizlikla bekliyorum İnşallah Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz :palms_up_together:t2::hatching_chick:

9 Beğeni

Biz de tetikte bekliyoruz, şu iki günü de hayırlısıyla atlatsaydık ocak annesi olmamızın önündeki engel kalkmış olacak​:joy:

Valizim hazır sonunda​:muscle:t4: nasıl hazırladığımı ocak anneleri iyi biliyor :joy:

12 Beğeni

Hazırlıklarımız tamam çok heyecanlıyım 11 ocakta inşallah doğumum olucak beklemedeyiz :blue_heart::pray:t2:

12 Beğeni

38.haftaya giriyoruz yarın. Heyecanla beklemedeyiz artık :innocent: Şaka maka sıra bize geldi Allah’ım zaman nasıl hızlı :smiling_face_with_tear:

12 Beğeni

2 ocakta benim Allah nasip ederse herşeyi hazır kızımın çok önceden yıkayıp utuledim battaniyesine kadar Dünya hali sonra bir sorun olmasın diye iyiki erken halletmisim . Çatlak ağrılı bir dizle ameliyata gireceğim :smiling_face_with_tear:

14 Beğeni

38 haftalık olduk bugün doğum 13 Ocak görünüyor ama tabi kızım ne zaman gelmek isterse o zamanı bekliyoruz herseyim 32. Haftadan beri hazır Ocak bebisleri bizi hep korkuttugu için erkenden hazırladık şimdi de gelmek bilmiycekler galiba :sweat_smile::sweat_smile:

7 Beğeni

Her şeyim hazır oğlumun gelmesini bekliyorum uygulamaya göre 4 ocaktır bakalım ne olacak ne zaman teşrif edecek

8 Beğeni

Amin inşallah canım sağlıcakla kucağıniza alırsınız :palms_up_together:t3::two_hearts:

1 Beğeni

Ocak annelerini ayrı ayrı seviyorum çok şey kattılar bana :smiling_face_with_three_hearts: birbirimizin hep yanında olmaya çalışıyoruz :smiling_face_with_three_hearts: buradan @ocak-anneleri hepsine çok teşekkür ederim sizi seviyorum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız :palms_up_together:t4::purple_heart:

Bizim bebişler heyecanlandırmayı meraklandırmayı çok seviyorlar :smile: ben de hazırım ya da hazır sayılırım. Oğluşumu dört gözle bekliyorum :heart_eyes: ama biraz daha bekle Ocak ayı gelsin diye konuşup duruyorum bazen alınıyor galiba :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ben de 38 haftalık oldum her an her şey olabilir kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Sakinliğimi korumam lazım :smiling_face_with_three_hearts:

@Leyla1991 bizi sorduğun için sana da çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: bu uygulamayı çok sevdim sizleri çok sevdim, çevremdeki arkadaşlarıma öneriyorum bu uygulamayı anlatıyorum :smiling_face_with_three_hearts: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

11 Beğeni

Büyük bir sürpriz oldu sonunda hazır valiz​:clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2: İnşallah çok güzel bir doğum geçirirsin canım :two_hearts:

4 Beğeni

Ay çok heyecanlı darısı bizlerin ve bekleyen annelerin başına :palms_up_together:t3::two_hearts:

1 Beğeni

Aynen öyle zaman acımasız ama ilk başlarda da ne zaman hareket edecek cinsiyeti ne zaman geçmiyor diyorduk bak geldi çattı doğum zamanı Rabbim kolay doğum nasip etsin herkese :palms_up_together:t3::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

2 Beğeni

Ay salı günü doğum 2024 ikinci gün bebeği ilk kim acaba merak ettim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım :palms_up_together:t3::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Hizlisin maşallah canım hayırlısı ile gelsin prenses :heartbeat:

2 Beğeni

Ay valla sizinle birlikte bende heyecan yaptım minikler sağlıcakla gelsinler inşallah :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Maşallah kaç haftalık hamilesiniz?:purple_heart:

1 Beğeni

Ahh inşallah :heart: apar topar hazırladık vallahi, bizimki geçen hafta sonu korkutunca​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni