Ocak anneleri ile doğum heyecanı 👶🏻

Biz de seni çok seviyoruz​:heart_eyes: her birinizi de ayrı ayrı seviyorum ve kocaman sarılıyorum :heart_eyes:

3 Beğeni

Sana ondan gelen bı işaret ooo hazırla artık dedi​:hugs:

2 Beğeni

@Leyla1991 amin amin canım teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::heart::hugs:

1 Beğeni

Rica ederim canım benim ben ve bütün mucize anne olarak seni çok seviyoruz kız bu ne ayrılık konuşması gibi duygular bugün bomba bende zaten ağlattın beni​:cry::face_with_peeking_eye::two_hearts:

3 Beğeni

Kesinlikle öyle olmaz böyle olur diyip hazırlattı:joy:

2 Beğeni

Bende seni ve diğer arkadaşlarımı çok sevdim hepiniz bana ayrı ayrı çok iyi geldiniz inşallah burda mutluluğumuzu paylaşmak nasip olur minik bebislerimiz le​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Aynen şaka bir yana sağlıcakla gelsinler :palms_up_together:t3::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederim 32 de kanama olup bizi korkutunca hazırladık hemen​:sweat_smile: ama bizimki şakacı çıktı sadece​:heart:

2 Beğeni

Bizde seni seviyoruz :heart::heart:

3 Beğeni

Benimde sezaryen olucak doktor 15 ocağı verdi 25 Ocak’ta doluyor günüm sağ salim gelsinler inşallah :hugs:

6 Beğeni

Hepiniz iyi ki varsınız çiçek kızlar :cherry_blossom::heart: @ocak-anneleri @Leyla1991 bizi düşünüp konu açtığın için teşekkür ederiz :bouquet::sparkling_heart: heyecan dorukta bekliyoruz :blush:

7 Beğeni

Mutluluk ağlaması olsun üzüntüden ağlamayalım :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: bundan sonra ki hayatımız hep güzel olsun sağlıklı olsun sevdiklerimizle :face_holding_back_tears: bugün baya duygusala bağladım hü :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

35+4 teyiz teyzoşu :heart_eyes:

2 Beğeni

Sende mi kanama oldun iki gunur sabahları bendede oluyor kan da diyemiyorum böyle batikon renginde acaip

2 Beğeni

Ay çok heyecanlı bir benim doğum günüm de doğuran yok :blush::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Sen de iyi ki varsın canım benim herşey sizin için Rabbim tüm doğumu yaklaşan annelerin yardımcısı olsun :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Ben de bu hafta hormonlardan etliye sütlüye ağlıyorum valla :blush::two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Benimki taze kandı malesef ama doktorum kanala yerleşiyor rahim genişlediği için olmuş dedi kanama alanı görmedi birdaha da telrarlamadi zaten

2 Beğeni

Devam ediyor mu kanaman bir doktora gorunseydin keşke :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

5 ocak ta geliyor benimde oglum kaldi 5 gün :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: cok heyecanliyim

5 Beğeni