Biz de seni çok seviyoruz her birinizi de ayrı ayrı seviyorum ve kocaman sarılıyorum
Sana ondan gelen bı işaret ooo hazırla artık dedi
@Leyla1991 amin amin canım teşekkür ederim
Rica ederim canım benim ben ve bütün mucize anne olarak seni çok seviyoruz kız bu ne ayrılık konuşması gibi duygular bugün bomba bende zaten ağlattın beni
Kesinlikle öyle olmaz böyle olur diyip hazırlattı
Bende seni ve diğer arkadaşlarımı çok sevdim hepiniz bana ayrı ayrı çok iyi geldiniz inşallah burda mutluluğumuzu paylaşmak nasip olur minik bebislerimiz le
Aynen şaka bir yana sağlıcakla gelsinler
Teşekkür ederim 32 de kanama olup bizi korkutunca hazırladık hemen ama bizimki şakacı çıktı sadece
Bizde seni seviyoruz
Benimde sezaryen olucak doktor 15 ocağı verdi 25 Ocak’ta doluyor günüm sağ salim gelsinler inşallah
Hepiniz iyi ki varsınız çiçek kızlar @ocak-anneleri
@Leyla1991 bizi düşünüp konu açtığın için teşekkür ederiz
heyecan dorukta bekliyoruz
Mutluluk ağlaması olsun üzüntüden ağlamayalım bundan sonra ki hayatımız hep güzel olsun sağlıklı olsun sevdiklerimizle
bugün baya duygusala bağladım hü
35+4 teyiz teyzoşu
Sende mi kanama oldun iki gunur sabahları bendede oluyor kan da diyemiyorum böyle batikon renginde acaip
Ay çok heyecanlı bir benim doğum günüm de doğuran yok
Sen de iyi ki varsın canım benim herşey sizin için Rabbim tüm doğumu yaklaşan annelerin yardımcısı olsun
Ben de bu hafta hormonlardan etliye sütlüye ağlıyorum valla
Benimki taze kandı malesef ama doktorum kanala yerleşiyor rahim genişlediği için olmuş dedi kanama alanı görmedi birdaha da telrarlamadi zaten
Devam ediyor mu kanaman bir doktora gorunseydin keşke
5 ocak ta geliyor benimde oglum kaldi 5 gün cok heyecanliyim