Nts sancıları kaç olursa doğum başlıyor Bide bebişleriniz hangi haftada ve kaç kg
100 olursa sancı var demek demişlerdi bana
Benim 1 hafradir nst sancim 100 lerde ama dogum degil diyor doktorum su an bile kivraniyorum Allah herkese yardim etsin
Benim bugün kontrolüm vardı 70 lerde çıktı sancılarım 37+2 haftalık olduk 38+2 de alacak doktorum haftaya doğum yapacağım inşallah bizim bebek minyon 2.660 gr şu an
Benim 37+2 doğdu bugün,3 kiloymus
40 da olsa düzenli olursa dinlenince geçmezse doğum başlamış oluyor 100 ve 100 üstü doğumun son evreleri oluyor bende 6 cm açıklık olduğunda sancım 120 olmuştu
Merhaba Ayşe hanım, beslenmeden kaynaklı mi minyon acaba ? Benimde bugün kontrolüm vardı moralim hayli bozuldu , 30. Haftam bitti 31 den gün alıyorum, kilosu 1470 boyu da ,39 cm çıktı . Kilosu 70/100 gram geri, boyuda 1 cm geri dedi. Beslenme konusunda çok üstünde durdu, vicdan yaptım. Ciktigimdan beri özür diliyorum bebegimden:( . Aksine ben de son üç haftada kilo aldığımı daha agirlastigimi bebeğin daha iyi olacağını düşünmüştüm
Doktor hem sağ hem sol damar kan akışlarına dooplere vs baktı herşey normal plasenta çok sağlıklı bebekte öyle ama plasenta bebeği bu kadar beslemiş dedi eşimde ben de minyon insanlarız genetik büyük ihtimalle yoksa avokado muz kaşar peyniri vs bunları çok düzenli yiyorum hep bebeği beslemeye çalışıyorum ama olmadı benim de moralim çok bozuk bu yüzden birde iştahsızım genel olarak bi sabah kahvaltı bide akşam yemek yiyorum ara öğün vs mide kaldırmıyor
Bende yumurta yiyemiyorum, seninn için değil bebeğin için yiyeceksin dedi . Günde iki yumurta iki kase yoğurt , et, balık , ceviz fındık badem tuketeceksin dedi. Iki hafta sonra kontrol için tekrar gün berdi o zamana kadar almam gerek.sizinde sanırım o zamana kadar inşallah saglikli şekilde bebeniz kucaginizda olur :)) bizede dua edin doğumda
Ben perşembe günü doğuma giriyorum Allah’ın izniyle inşallah ben de balık yiyemedim mesela midem bulandı çok balıktan normalde aşırı severim badem kaju bunları hep çiğ olarak yiyin asıl vitamin çiğ olandaymış
Ayşe hanım nasılsınız doğum oldu mu her şey yolundadır umarım
Merhaba evet dün doğum yaptım çok şükür ama bebeğim yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı var çok fazla göremiyorum
Geçmiş olsun,benim 8. Günüm,bebeğim halen yogunbakimda,belimden 5 iğneyle uyusmadim,uyuttular,doğumda bebeğimin kalbi durmuş,beş gün yatırdılar,sonra başka yere sevk ettiler,orada öğrendim kalbinin durduğunu,benle birlikte dogumyapan birinin çocuğu öldü,doktor rapor alıp kaçmış,diğerleri hep kuvezde,taburcu olan olmadı,bebeğim şimdiki hastahanede kendine gelmiş,büyük gittim gördüm,taburcu olduğum gün bakanlığa suç duyurusunda bulunacağım,diğer aileleride bulabilirsem eğer onlardan da yardım isteyeceğim,bu kadar bebeğin solunumdan dolayı böyle olmaları normal değil,sezeryan dikislerim koptu ikinci günü,tuvalete bile zor kalktım…burnumdan geldi doğumum ama hamdolsun evladımin canı kurtuldu
Çok geçmiş olsun kuzum biz özel hastanedeyiz dünya çapında bir hastane olduğu için içim rahat yoğun bakımda bir tek benim oğlum var zaten çok küçük doğdu 2.600 o yüzden solunum sıkıntısı var beslenemiyor hortum bağlı midesine oradan anne sütü alıyor
Bizimde şuan hortumla besleniyor,inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza,ayağına dokundum sadece, göğsüm sızlıyor her gördüğümde,sarılmaya öyle ihtiyacım var ki
Benim bugün 140-150 lerde çıkıyordu doktorum nst iyi dedi
Kızlar bende hala tık yok ne sancı var ne de bi belirti doktorum biraz iri bir bebek olacak gibi dedi gelmek de bilmiyor doğumda kilolu olursa doğum da çok zorlad korkuyorum bugün moralim çok bozuldu
Gözünüz aydın hayırlı ugurlu olsun inşallah, evladınız daha iyi olacak inşallah güzel günleriniz olsun , darısı kolayı sağlıklı şekilde bizlere olsun
Sizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm, rabbim tez zamanda evladinizi kucağına almayı nasip etsin .
Amin,inşallah,Rabbim hiç kimseye yaşatmasın,çok zor günler geçiriyorum ama hamdolsun ki yavrum şimdi emin ellerde,önce Rabbimin sonrada doktorlarının sayesinde bugün biraz daha iyiydi