Nst sancı kaç olmalı

Özel hastanede mi doğum yapmıştınız bunları özel hastanede mi yaşadınız?Şuan bebeğiniz devlet hastanesinde mi??

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla kavuşun yavruna​:smiling_face_with_three_hearts:

Devlet hastahanesinde yaptım,bulunduğum yerde devlet ve bir tane özel vardı,herkes devletten iyi hastahanesi bulacaksın dedi,bu ara ozel hastahanedeki skandallardan dolayı korkar olmustuk,kaç doğum oldu benimle birlikte ama hiç taburcu olamadı kimse,ikiz doğum yapan oldu,bebeğinin biri ölmüs,benim bebegimede iyi deyip duruyorlardı,sabah apar topar başka şehre gönderdiler ambulansla,iyiki gondermisler,yoksa bebeğimi kaybedebilirdim,bebeğime kavusayim,gerekli bütün şikayetleri yapacağız,bebeğin ölümüne neden olan doktor rapor alip kaçmış,çok farkli şeyler dönüyor

Bu arada ensesi kalın bir aile büyüğümüz durumumu ogrenmek için hastahaneyi aramisti,ilgilenmisti benimle…ondan kaynaklimi bilmem,beni üniversite hastahanesine sevk ederken,diğer hastaları hep ozellere sevk etmisler,ambulans şoförü bile şaşırdı,sizi nasıl araştırma kabul etti diye,normalde özeller alıyordu hep dedi,kafamda bir sürü soru işaretleri

Hangi ildesiniz , böyle şeyler benimde korkum şu çete olayından sonra insan herşeyden korkuyor

İnsan artık neye nereye güvenecek bilmiyor ALLAHIM korusun yavrularımızı da bizi de inşallah çok geçmiş olsun