Normal mi? Sezeryan mi?

Kızlar ağrıya dayanıklılığım çok düşük çok kararsızım doğumu normal mi yapsam sezeryanmı diye lütfen tecrübelerinizi anlatır mısınız yada bi tavsiye verirmisiniz. Epiduralle normal doğum hakkında ne söyleye bilirsiniz?

Benim en büyük dilegimdi oğlum iki günlük 3 cm açılarak gittim doğuma 6 cm olana dek yine her şekilde sanciyi yaşıyorsunuz sonra epidurali veriyorlar bence zordu ama yine olsa yine normal doğum yaparim

1 Beğeni

Tabikide normal dogum normal dogum gibisi yok ben kizimi suni sanciyla dogum yptim ama iyiki normal oldu bunuda normal ins cabuk iyilesiyosun sezeryan olan lar war cewremde pek memnun dgiller

1 Beğeni

İki aybönce sezeryan oldum kesinlikle normal doğum korkutmak istemem ama normal doğumda hemen ayağa kalkıyorsun ama sezeryanda sondalar afedersin lavaboya giderken yanma perişan ediyor ama hayırlısı ne ise o olsun

Peki açıklık çoğaldıkca sancı çoğalırmı yoksa aynımı hep abla

Öncesinde ne kadar zorsa dayanıp sonra bebeğimi rahat kucağıma almak istiyorum sonradanda ağrım olursa bakamam bebeğe

Normal doğumda bir tek korktuğum şey sancının dayanılmaz olması

Dayanıyor insan o anki heycan bebeğine kavuşma heycanı, biz kadınların doğasında var dayanıklık, hem artık ağrı kesiciler veriyolar canm

Yanlış anlamayın ama buna nasıl siz karar verebiliyorsunuz öyle tercih meselesi mi gerçekten :hugs: ben 9yil.once doğum yaptım ama bana sezeryan yada normal tercih et demediler hep normal doğum diye hazırlandık ama mecburi sezeryan oldu o iyi bu kötü denmesi bazen değişik hissetiyor o an ne gerekliyse o şekilde oluyor saatlerce sancı çekip sonradan sezeryanla doğum yapan bir sürü kadın var rabbim sağlıkla kavuştursun sizin için ve bebek için en doğru doğum hangisiyse o şekilde olur inşallah :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Bana kalsa bende normal doğum istiyorum Dr banada sordu normal mi sezaryen mi diye bakalım artık. Şuanda 30 haftalığım daha önüme zaman var bebeğin eğer pozisyonu iyiyse inşallah normal doğum yaparım

İnşAllah dayanırım abla

Kaç hafta siniz ilk mi

İnşAllah abla ama ağrısız bir yol varsa neden o acılara dayanalım tabii ki önemli olan bebek ve annenin sağlığı ama bir sorun olmadığı sürece ağrısız yöntemi seçmek isterim

İnşAllah abla sağlıkla al kucağına

Evet ilk 36+1

Bende 34.4 günlük

Ben ilkimde senin gibiydim

Sanciyi göze alcaksin ama bir müddet çok geliyor ama sonu güzel öyle düşün

Nasıl geçti peki?

İnşAllah öyle olur abla bütün duygularım karma karışık.

1 Beğeni