38 de şu gelmişti ama ben takmadım biraz daha geç kalsaydım bebeğin suyu biticekti bide açılma asla yoktu son çare bi iğne vurdular meğerse suni sancıymış ben nerde bilicem ki suni nedir ilkti sonra birden şiddetle ağrılar geldi 5 saniye bir gelip gitti sonrası doğuma alındı ama doğumdan zor benim için dikiş atıldı andı biraz ne yapalım insan dayanmak zorunda kalıyor hepimiz çekiyoruz kimse acım yok vs diyemez mecbur Allah yardımcımız olsun inşallah ne diyim bu gelir elde
Kaç haftalık şu an
36+1 abla
Yoo walla doktor sancin gekdiginde ikin diyor sanci gekdiginde ikiniyosun bnde korkuyodum ama eminol cok rahat yaoiyorsun destek oluyolar sana zten
Az kalmış bu haftalardan sonra her hafta gelme ihtimali var
Canım hiç bir doğum kolay değil biri doğumdan önce acı çekiyorsun diğerinde doğumdan sonra
rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin bence en önemlisi bu. Her doğumun zorluğu var ama merak etme hepsi geçiyor bir şekilde ![]()
Geçiyor çekilen acı dimi. Annemde çok der yani acılar geçiyor unutuyorsun bide 2 ciyi yapıyorsun düşün diyip teselli ediyor beni
doğruda sölüyor
Evet geçiyor şuan ben ikinciye hamileyim
geçmese ikinciyi insan düşünemez bile merak etme bebeğine kavuşunca herşeyi unutuyorsun o Ağrı sızı acı ne varsa gelip gidiyor yeterki rabbim sağlık versin hem bebise hem sana ![]()
Ben isteğe bağlı sezeryan oldum, anksiyetem var çok şükür pişmanlık yasamadım ama benim acı eşiğim yüksek sezeryandan sonra eve geldim duş aldım kendim giyindim sezeryan acısındansa mastit olup kırk derece ateşle ugrastım belki de ondan sezeryanı unuttum
Evet İnşAllah en az ağrıyla atlatırım![]()
Teşekkür ederim abla ![]()
Sağlıcakla kucağına al İnşAllah abla
Doğum yaptın mı kız ordamisin
Evet abla yaptım doğum. Çok Şükür pozitif geçti. 2cm açıklıkla hastaneye gittim 11saatlik sancıdan sonra kızımı kucağıma aldım. Ama şimdi yeni bir sorunum var sarı renkli sulu kokulu akıntım var ve ne yesem ishal oluyorum karnım çok kötü ağrıyor ve kaşıntımda var
Sunimi verdiler normal doğum mu oldu iyisin inşallah kızında sağ salim büyüsün
2 cm nasıl fark ettin gittin
Karnin ağrıyomu sezaryen mi oldun
Normal oldu abla çok Şükür herşey yolunda sadece sütüm yetmiyor
Sancıyla
Normal doğum