Bebek rahat doğsun diye rahim ağzı genişliyor.
Açılması 3cm civarındayken yattıysa 10cm olduğunda bebek doğuyor. Zaman yavaş geçmiştir
Bebek rahat doğsun diye rahim ağzı genişliyor.
Açılması 3cm civarındayken yattıysa 10cm olduğunda bebek doğuyor. Zaman yavaş geçmiştir
Ben ilk bebeğimi seseryenle doğurdum.Ameliyyat yeri tamamen iyilesdigi icin,doktorum normal doğum da yapa bilirsin dedi.Ama ben sezeryen teraftariyim
Sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen doktorun varmış çok sevindim. Adı ne hangi hastanede
Ben yurt disindayim canim.Aysmed klinik Gulnara İsmayılava İnstagramda izleyici kitlesi var baka bilirsin.
İnsta( dr.ismayilova.gulnare )
Bu bebegidemi belden narkozla yaptrcaksın?
Evet belden istiyorum,doğum anina şahit olmak istiyorum.Cok guzel duygu.o ani tekrar yasaya bilmek icin yine doğururum vallahi
Zor değil diyordun nergizle benide həvəsləndirdin ,şimdi kəndin yapmazsan oldururuz seni
Hayir yapicam tabikiUyuyarak doğummu olur
Normal doğum istiyorum inşaallah öle olur
Sen nasıl doğum yapacaksın
Ben belden narkozla istiyorum bakalım Allah hangisini kısmet edərsə inşallah onu yalacagim
İnşaallah
Benim ablamda yaptı sezeryandan sonra 2 normal doğum
Sezaryenden sonra normal doğum yaptıran doktorları çok seviyorum.
Burda da doktorun ismini paylaşır mısın?
Azerbaycan’da doktor arayan varsa kolaylık olur
Ama İstanbul’da diye biliyorum
Olsun ıstanbul’da doktor arayan hamile arkadaşlarımıza belki faydası olur.
Çünkü sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen doktor sayısı çok az
Günümüzde bir çok kişi sezaryen sonrası sezaryen olur diye biliyor
Ebru coşkun doktorun ismi
Sezeryen yapıcam
Ben hep şöyle düşünüyorum adı üstünde “Normal” o yüzden normal olan tercih edilmeli. Fakat tabiki insanın psikolojik ve vücutsal olarak da hangi doğuma yakın olduğu ayrı bir konu. Serzaryen sonrası hızlı toparlanma durumu normal doguma gore kolay olmuyor. Narkoz aliyorsun bu da malesef dezavantaj
. Normal dogumunda doğum aşaması ve sancı aşaması zor tabiki fakat sonrası kolay geçiyor. Duyduklarim kadarıyla tabi. Ben her zaman bir şey hakkında kararsiz kaldigimda o konunun eksi ve artilarini yazarim bir yere. Hangisi daha ağır basiyorsa onu tercih ederim. Tabiki doğum vücuda göre sekil aliyor o ayri bi sey ama bebeğiniz sağlıkla gelsin de nasil olursa olsun da diyoruz genelde