Normal doğum sonrası dikiş hakkında

Kizlar ben11.martta 38.4 günlük normal doğum yaptim ve çok dikisim var kalcama dogru dikiş var dogum esnasinda kestiler ve şuan şiş açıyor kaşınıyor ve yanıyor ne yapmam lazım kalcamin üstüne oturamiyorum sadece yürüye biliyorum bide uzana biliyorum

2 Beğeni

Doktorunla gorusmen lazım ancak o sana krem faln verir belki muayene falan başka birşey biz ne dersek belki senin zararına olucak sadece denileck şey enfeksiyon kapmamaya çalış iç çamaşırına dikkat et değiştir surekli Allah şifa versin :palms_up_together::rose::heart:

Teşekkür ederim canım sağol :hugs::kissing_heart:

1 Beğeni

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: Batikon vermediler mi her idrardan sonra yıkanıp kurulduktan sonra batikon dokmelisin ve antibiyotik vs ilaç vermeleri lazım

1 Beğeni

Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah normal doğumda kalçana doğru neden dikişin var ki

Agri kesici sadece parol oda bi işe yaramiyor

1 Beğeni

O esnada ora doru kesmişler ve kesildini hisetim dikiş atarken bile uyusturmadilar dikişlerin hepsini hisetim

Ay yok artık ya ebeler de doktorlar acımasız olmuş ya

Ben bu yüzden normal doĝumdan korkuyorum​:persevere:

Hic deneyin. :pensive:

Canim seni korkutmak gibi olmasin ama her yer bir olmuyor benim ilk hamileligim beni öldürdüler resmen

Benim de ilk doğumum çevremdekiler normal doğum yap diyorlar ben gerçekten çok korkuyorum dikişlerden

Benim de normal doğum görünüyo ama çok acımasız ebeler varmış bn de burdan öğrendim allh hayrlı insanlar la karşılaştrsn

Amin amin cümlemizi

Sezeryan olurum inşallah

Hic te öyle degiler inanin sadece doğum bitikten sonra odaya göturen görevliler ters

İnanin ki normal sizin için iyi olur korkmayın her hastane bir değil

Kendi vücudumu tanıyorsam ben normal doğum yapamam

Hakinda hayırlısı olsun canım öncelik bebegin ve senin saligin

Öyle deme. ALLAH’u teala rahmimizi doğum yapma işlevini vermiş. Son haftalarda hurma, Ahududu yaprağı çayı ve perine masajı yaparsan ALLAH’ın izniyle normal doğum yaparsın. Doğumun başaldığında perine bölgesine çuha çiçeği yağı veya zeytinyağı sürersen hem kesi atılmaz hemde doğumun kolay olur İNŞALLAH.