Normal doğum sonrası dikiş hakkında

Ayy inşallh öyledir :persevere::persevere:

Ablam da hayal ettiĝin kadar zor değil videosunu izle belki korkun geçer dedi izledim biraz daha çok korktum​:woman_facepalming:

1 Beğeni

Özel hastanede sezeryan olsam dikişlerde yapıştırmalı olsa daha kolay olmaz mı :thinking:

Bence normal doğum iyi ama inşallah düzgün doktorlarla sakin Anlaşılır bir doktorlarla veya ebelerle karşılaşırız En önemlisi olan o Ben de Sezeryandan çok korkuyorum sezeryan Bence hiç iyi değil sonuna kadar hani hep kendine dikkat ediyorsun elin üşüdüğünde karnına sancı giriyor ayağın üşüdüğünde sancı giriyor karnına vs

2 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah

Ay normal doğum hiç düşünmedim ya yapabileceğime de inanmıyorum ama bakalım doktor ne derse ama bana çok korkutucu geliyo :frowning:

Yalnız değilsin bu konuda​:confused:

1 Beğeni

Ben kendimi tek sanardım​:sweat_smile: herkes normal istiyo çünkü kimi görsem… kimi okusam falan

İnstagramda yabancılara ait bir sayfa keşfettim. Bilgi kısmında California yazıyordu. Kadınlar bir odada kimse müdahale etmeden kendi kendilerine doğum yapıyorlar. Doktor falan yok. Sadece sanırsam ebeler yanında duruyor. Kadına müdahale etmiyorlar. İşte o zaman kendime bi güven geldi. Demek ki doğum, doğamız gereği vücudumuzun bildiği ve kendini o ana hazırladığı bir şey. Bazen kötü doğum hikayelerini duyduğumda gidip vidioları izliyorum​:smiling_face:

2 Beğeni

Kimse bana karışmasa kendim doğururum da kontrol ediyorlar ya açılma var mı diye bana dokunurlarsa ben doğuramam stresten dikişler de ayrı korkutucu​:sweat_smile:

Bu sebeple en iyisi suyunuz geldikten sonra duş alıp evinizde egzersiz yapıp dinlenmek. Kasılmalar 5 dkk düşünce valizi alıp hastaneye gitmek. Doğum sırasında dinlendiğiniz için gücünüz kuvvetiniz de yerinde olur. :smiling_face:

Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesi bir avazda kurtarsın​:palms_up_together:

2 Beğeni

Öyle olur mu bana antibiyotik batikon balık yağı kan ilacı vitanim minoset vs verdi

Kontrole gidicem haftaya söylerim

1 Beğeni

Bende dikişli doğum yaptım sağdan arkaya kadar kestiler beni de bir aydır oturamıyorum sürekli yattım yada ayakta durdum ama beni uyuttular ameliyathane de doktor anestezi ile dikti iki gün boyunca hastanede antibiyotik serumlar verdiler eve gelince de bir hafta antibiyotik kullandım şuan yeni yeni biraz iyiyim ama dikişli doğum yapmak çok zor

Bağırmazsan yırtılma olmaz diyorlar doğru mu acaba

Ikınırken bagırmıyorsun ki

Yoo genelde bağırıyorlar ben çok şahit oldum​:thinking:

1 Beğeni

Hiç alakasi yo gercekten sadece ikinman gerek

Resmen aci çekiyorum çok kötüyüm :sob: