Normal Doğum Hakkında?

Uyusturma felan olmuyor bence bildiğim kadarıyla degil mi

1 Beğeni

Benim cok şiddetli agrim olmuştu ve acile gitmistim orda da bana baş asagiya dönmüş dediler sonra kendi doktoruma gittim oda bana baş aşağıya dönmüş dedi ozaman benim o cok sancilanmam baş asagiya döndüğü icin olmuştur diye düşündüm

1 Beğeni

Ya şimdi bu konuda ne desem yalan olur… o sancı anında catalda bana uyusturmak için o bölgeye iğne yapıldı mı bilmiyorum…:see_no_evil: ama ben bir acı hissetmedim ne keside ne dikişte… his vardı ama acı asla yoktu

1 Beğeni

Insallah bende hissetmem gerçekten cok korkuyorum :see_no_evil:rabbim Sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Korkma… her şey güzel olacak… kolay olacak​:revolving_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım benimm İnşallah :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Normal doğumla ilgili fikriniz nedir

Çok zor ölüp geri geliyosun adeta​:woozy_face: ama beş dakka sonra ayaktasin çok saglikli

3 Beğeni

Herkes normal dogum daha iyi diyor daha saglikliymis bnde istiyorum inşallah olur

1 Beğeni

38+2 oldum doktorum herhan doğum olur dedi ama bilmiyorum ki nasıl olur

Kusura bakmayın belki biraz haddimi aşıcam ama merak ettiğim bişe var normal doğum sonrası vajinada değişiklik oluyor mu genişleme gibi sonrasında düzeliyormu yada korkularımdan biri de bu eski haline dönmezse cinsel hayatımı etkilerse diye

Biraz degisiklik oluyo tabi ama ilişkiyi etkilemiyo bence

Ay bilmiyorum sırf bu yüzden sezeryana yöneliyorum ister istemez tabi en sağlıklısı normal ama endişelerim var yani

Yani evet sende haklısın hep aynı kalmaz ama tabu haline gelmiş benim abimin eşleri hep sezeryan ol normal yapma cinselliği etkiliyor diye korkuttular bende uzaklaştım normal doğumdan

Benimde aklimi cok karistiriyolar bu konuda en kotu ihtimalle sonradan düzeltiririm cok deforme olursa diye düşündüm. 2 gün sonra normal dogum yapicam insallah ama insanlarin aklini boyle karıştırmalari hic hos değil gerçekten

1 Beğeni

Korkulcak hicbisey yok normal doğum yapmasanda yıllar gectikce zaten genişleme olucak orda sürekli ilişkiye giriliyo sonuçta bide bu açıdan bak teknoloji artık ilerledi onunda çözümü var bende sezaryanda gobegimde çizik olucak ve göbekte sarkma olduğu için yanasmiyorum

2 Beğeni

Normal doğum ilk başta nasıl geliyor aşırı bir zorluğu oluyor mu acaba

Benimde ilk dogumumdu. Normal doğum yaptım. Sancı çekmek tabiki çok zor. Ama dişinizi sıkın bir kaç saat sancı çekiyorsun yeterli açılma olunca tek yapman gereken var gucunle ıkınmak. Hiç kimse seni dogurtamaz herşey senin elinde. Sakin olup çığlık atmadan güçlü ve güzel ıkınacaksin. Bir anda gelip çıkıyor çıktığını anlamiyorsun bile. Vajinada herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Ben sanıyordum bebek ordan çıkarken aciyordur ama hiçbir his yoktu vajinada. Dikiş atarlarsa da uyusturuyorlar hissetmiyorsun. En güzeli de karnındaki bütün su kan pislik herşey bosaliyor. Karnın hemen iniyor. Benim bir ay oldu karnım dümdüz şu an. En iyisi de tabiki bebek çıktığı an bütün ağrı sızı bıçak gibi kesiliyor acayip rahatliyorsun biraksalar da surda uyusam diyorsun. Hemen ayağa kalkıp bebeğini kucaklayıp gidebilirsin. Benim bebeğim omzunun üstüne geldi zor doğum yaptım ama yien de normal doğum iyi

8 Beğeni

Aynen öyle katılıyorum size canım :heart::+1:

Çok istiyorum ama bel fıtığım yüzünden yapamicam sanırım…