Normal doğum dikişleri 🪡

Ben 10. günde artık oturabiliyordum yüreyebiliyordum şuan 29 gündeyiz dikişlerim düştü bi sıkıntı yok benim de aynı sizin gibi makata kadar kestiler hem iç hem dış dikişlerim vardı

1 Beğeni

Doktorunuz batikon vermedi mi. Bende 2 doğum yaptım ikisinde de dikişin oldu ve sabah akşam batikonla pansuman yaptım bir 15 günde diğeri 7 haftada iyileşti

1 Beğeni

Merhaba hanımlar bir haftadır normal doğum yaptım 20 dikişim var 14 içten 6 dışardan afedersiniz dışardaki dikislerim çok yanıyor ve iyilestigini nasıl anlayabilirim bilen bana bilgi verebilirmi hani dikişlerin iyielesmesi görünürde nasıl olmalı?

Canım her idrar sonrasi yıkandıktan sonra tampon yaparak kurula sonra batikon sür dikişler kendiliğinden düşüyor intihap kapmamıştır inşallah ilaçlarını mutlaka icben elimle hafif dokunup hissetim ama sen ayna yardımi ile bakabilirsin

İlaclarimi içiyorum enfeksiyonum vardı zaten ama dikişler böyle kayboluyor gibi hafif et parçası var dikişlerin yanında sırayla olacak şekilde acaba iyileşme mi oluyor anlayamıyorum ki

1 Beğeni

Olabilir canım batikon dök mutlaka

Döküyorum umarım iyilesiyordur çok zorlanıyorum bebeğime bile odaklanamiyorum

1 Beğeni

Öyle canım ama orayı kuru temiz tutmalısın yani şu an adet görüyor musun bilmiyorum ama eğer görüyorsun da sürekli pedin değiştirmen lazım

1 Beğeni

Enfeksiyondan şişmiş falan olabilir mi acaba bence doktora gosterin bi mutlaka

Bendede dikişler var kan geliyor hala taburcu olmadim batikin da,sur demediler surekli ped değiştirme dışında birsey varmi yapabileceğim hastanede

Merhaba iki dogumda da kesi attilar bana da mutlaka ilaclarinizi kullanin ve ped yerine kullanmadiniz kiyafeti kesip kullanin cok faydasini gorursunuz, iyilestigini kasindiginda anlarsiniz ben oyke anlamistim :sweat_smile:kasindim 2-3 gun agrilarim vs kesildi cok şükür :blush:

35 gün sonra attı dikişlerim 10 fazla benimde vardı yıkarken elime geldiler dikişler

Doktora muayene olmadın mı doğumdan 10 gün sonra

Bana hiç ilaç felan verilmedi dikişler için 40im çıkana kadar zor gecti

Bu süreçte batikon cok iyi geliyor her wc sonrası rahatlatıyo kremde isteyebilirsnz doktorunuzdan ben kullanmıştım ismini hatırlamıyorum cok iyi gelmişti daha hizli iyilesturdi ama dikis cok olunca biraz daha uzun sürüyor cok oturma maya calisin yatin arada yan sekilde cunku oturduk ca ödem yapiyo agri oluyo

Vermesi gerekir bana antibiyotik ağrı kesici ve balık yağı vitamin kapsülü göğüs kremi

Çatı muayenesi olmuş muydunuz

Görüyorum halen canm biraz geç cevap verdim bebişten dolayı unutuyorum uygulamalara girmeyi​:sweat_smile:sürekli ped degistirmekten artık ped yetismiyor :sweat_smile:önceki günlere göre daha iyim kontirole gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdı onu kullaniyorum batikon şuan daha iyim ağrım çok yok

1 Beğeni

Bnm başta çok yanıyordu şuan kaşınıyor iyilestigini farkediyorum ama dikişler düşmedi halen

Şuan sık sık batikon uyguluyorum enfeksiyondan dolayı okadar kötü olmustum şimdi daha iyim krem bende sadece uyuşturucu görevini yaptı başka bir işe yaramadı doktor kullanma dedi çok şükür iyiye gidiyor dikişler