Dikişleriniz düğüm halinde mi düştü yoksa eriyip mi düştü nasıl görünüyordu ipler
Daha düşmedi ama düğüm halinde görünüyor şuan sadece ağrı faln önceki gibi değil oturup kalkamkta bir sorun yaşamıyorum sanki dikişli değilim gibi
O zaman dikişleriniz yandan atılmış olmalı bazılarının arkadan dikişleri oluyor
Banada sadece ilaç verdiler düzenli kullandım 2 hafta sonra hepsi düştü, kuru ve temiz tutun.
Kanama olurken temiz kuru tutmak cok zkr değil mi
Evet yandan atildi
Bnmde yeni kontrole geldm enfeksiyon bitmiş dedi dikişler iyileşiyor yavaştan temiz kuru tut dedi
Çok zor valla yikiyorum peçete ile kuruluyorum sonra batikon uyguluyorum ardından peçete sallayarak hava verip kurutup sonra ped takıyorum mecbur yoksa çabuk iyileşmez günde kaç ped değiştiriyorum enfeksiyon olmasın diye
Bana krem disinda bisi vermedi sik sjk ped değiştiriyorum bende
Kesinlikle öyle, kanama oluyorken kuru ve temiz tutmak zor ama normal doğum olduğu için kanama uzun sürmüyor zaten. Sık ped değişimi ve her ihtiyaç sonrası iyi kurulama olması lazm.
Aynen öyle
Batikon uygulamak daha çabuk iyileşmesini sağlıyor bana da krem vermemislerdi çok yanma olunca acile gittim verdiler
Doğrudur bana sadece antibiyotik verdiler onun üzerine çok çabuk döküldü
Kızlar dun normal dogum yaptim kesi attilar içte yirtilma yok dedi ama 3 katman var sirayla.dikecegim dedi icten dışa 3 katman dikti oturamiyorum uzerine aciyor kaç tane diye sormadim ama aciyor baya eriyen dikişmis ne zaman erir acaba kac gune
Canım çok normal dikişlerin düşmesi kişiden kişiye değişiyor sabah akşam batikon dökmelisin pedini sürekli değiştir yaran enfeksiyon kapmasin
Gecmis olsun tatlim 2. Dogumumda makatima kadar dikisim vardi benim ben yatamiyordum bile cok kotuydu ama hic hijyenimi eksik etmedim batikon sür vajinani kesinlikle islak birakma hergun ped degistir ped yetersiz ise ben bebegimin bezlerini kesip kullaniyordum bazen mecbur olarak ama bebek bezinin dikis kisimlarinida kes ve ped gibi kullan ayrica ben sunu denedim sari kantaron yagida suruyordum pamukla dokunduruyordum el temas etmeden ama hakiki kantaron yagi olmasi lazim cabuk iyilesti cok sukur ins sende iyilesirsin
Doğum yapali 5. Gun iç çamaşırımda dikiş düşmüş bir tane normal midir kızlar ağrı acı yok aklıma takildi eriyen dikiş demişti ebe
Merhaba canım, doğum sonrası erişen dikişlerin düşmesi genellikle normaldir. Eriyen dikişler, zamanla vücutta erir ve bazı kısımlar dışarıya atılabilir. Yani dikişin düşmesi, iyileşme sürecinin bir parçası olabilir ve genellikle endişe edilecek bir durum değildir.
Eğer ağrı, kanama veya enfeksiyon gibi belirtiler yoksa, dikişin düşmesi normal bir süreçtir. Ancak, rahat hissetmiyorsan ya da başka bir sorundan şüpheleniyorsan, doktorunla veya ebeyle görüşmekte fayda var.
Genel olarak, dikişin düşmesi vücudun iyileşme sürecinin bir parçası olarak kabul edilir.
Normal dogum yaptim 11. Günüm düşen dikislerimin olduğu yere baktim bi baloncuk gibi olmus acaba iyice kaynamadi ondan mi yoksa boylemi kalacakk
Geçecek onlar iyi kurula ıslak kaldığı için yavaş iyileşiyor